[I/A]《Another Eden:穿越時空的貓》(6)1001條撚屌唔開POST

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
咪係 得三星點過
自從上次lvl4x打魔獸城boss失敗就無推到主線
4個主力吽到lvl60都仲未推主線,覺得仲係未夠打
不停打副本想打本職業書番嚟
60lv 去輕鬆飛隻boss 啦
全4星唔用最高lv裝都過到
我廢
得1隻4星補,其他4星,可能未必夠打
過左一周年無耐,日本果邊hit啲,華語地區好似尸期都無乜人氣,主要元素係越級過關+育成+故仔(不過日文唔識睇,但聽聞幾正),pvp係即時對戰,唔打都無影響,營運佛心,劇情角一樣可以用到世界盡頭,隻隻角都有得玩配答。

連登個post,被忽略神作 メギド72 已經一週年
https://lih.kg/961019,巴哈search 惡魔72都有討論區,入面啲教學文 ,另外日文wiki既攻略就最update

唔想重覆玩完國際版又再過多次日版一樣既劇情我揀呢隻

我絕對唔會話因為d角色好好j
邊幾隻
巴打咩陣

佛心game
但其實我主修緊fgo
課咗兩萬到
驚玩唔到咁多
洛福斯、米悠、蕾蕾、莉卡,全4星
等緊更新玩呢隻啱晒,呢隻可以慢慢育成角色,因為佢主要係去到四星之後升星嘅素材好難出,但升得太快佢又會變左純育成同j 3d model,無左越級挑難關既樂趣

而家隻驚首抽比你必中兩隻角,可以出到最多三隻,有時間可以刷個靚組合,用個靚組合搭劇情角夠做,之後再用劇情同event打返黎嘅石抽月中嘅魔宴池(角色2倍機率),就可以慢慢培育
兩補會變easy mode
lm
好唔好襯而家瑪莉up緊 繼續抽升天值
外傳是咪玩到爆機先再玩好
越打越多系統都唔知玩咩先
想問下天值有咩用. 我係咁抽中瑪莉 佢天值升到52
我就算兩隻五星都唔想博
搞好晒裝先挑戰
姐係自選兩隻五星咁?
莉卡升咗四星?
俾你抽晒
收到,唔該巴打
一定係4星
人物lvl50以上就係4星,當然可以係5星
60以上就一定係5星
咁男主升成點
係喎 冇留意lv
冇記錯主角書好似要爆機先有
唔使
11章開始打副本跟返第1頁巴哈條link
對返邊個副本出咩職業書
主角隊除咗妹妹全部打hard關都會出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞