[本地足球] 2018/19 港超聯, 亞協及香港隊討論區 (72)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
個女kidchild 輸到癲癲地
一個傻一個癲
呢到之前都有個叫鐘洛凱嘅人留言 係咪同一人

係約就快打 自從前年榮華約戰蔣介石不成之後
好耐未見過呢到有稍為接近成事嘅赤祼祼拳頭對話了
你答咗幾時南華踢過亞冠先啦
係咪又係贊狗分身嚟其實?
點解咁多睇香港波嘅都咁痴撚線 定其實我都癲撚咗
撩完人之後又係扮理性
然後又話自己其實冇入場

咪撚理啦
冇錯
睇得香港波都係痴撚線
職業球員生涯踏入第19年,被問到最印象深刻的對手,金東進稱是去年底曾訪港的法國名宿施丹:「我代表韓國出戰2006年德國世界盃時,曾跟施丹同場較量,他球技太出眾,我當時完全搶不到他的球。」
https://lih.kg/919954
有冇巴打同我一樣,出黎做左幾年野已經唔想再拍拖,唔想再主動識女仔

理文場波有冇邊個踢得叫好?睇咗一陣唔多覺
如果冇呢場波就唔剪精華了
入場睇波就知
通常好多都係有問題
前大埔中堅伊雲斯加盟望加錫
早兩日見到佢喺25dai個ig到幫佢護航
呢啲人專包拗頸
明明頭先完場笑鳩kidchild個堆point好地地
拎亞冠黎為抽而抽就低質晒
邊有得MMA,細聲講大聲笑
一俾人發現就話冇野冇野冇人講野,十幾條友主場縮係閘口笠晒水
香港球迷多數網上勇武,現實好少會打嘅,嘈吓就有。

有時比賽係咁,有鍵盤大戰唔出奇,今日太和廣場都有條友想衝去郁俊立,畀人截住,但最諷刺俊立好似完全無視條友,繼續喺到嗌贏大埔。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞