[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (22)

1001 回覆
2 Like 8 Dislike
舊Denime 1920 cut,長途機一流
對鞋好易著到gay 佬feel
講下可以點好啲就批鬥
就住架喇
廢事又比人話串

下下po入手/自拍然後個個自high仲有討咩論
不如好似以前discuss咁一味回:十卜,師兄幾錢入,cccc

我覺得咁樣好啲你可以唔同意,再講你睇法
咁先有意義架嘛
我入左對
都唔係批鬥。大家都係講事實。 限桃巴果張的確係好失手下 (笑)
sor 囉我自己都無咩所謂 咁討論一定有正反嫁啦 下下正叫圍爐啦 我跟住紅巴揾食
我放棄左 雖然好平有一對

唔反袖就咁長睇緊有咩牌子可以短身啲
想問下大家意見,大家著vintage, workwear, 都唔會戴smart watch, g shock la..... 錶都係total look 一part.... 我知岀面好多錶post, 但淨講古董錶就少,如果下一post 個subject 加古董錶好唔好?

古董錶要早過1970 先算。

純提意。
照反囉,都ok ar
我都覺得呢單好笑勿認真
我想買件有type 3
我通想戴smart watch 一係就唔戴
其實type 3 真係買vintage啦,又平又靚。
本身想去vintage together 睇順手買overall但收左皮3月先開
但銅鑼灣好遠
佢仲有成堆overalls 抵去
42 好大喎。

我自己覺得,overall 一定要vintage.... 係香港overall 算幾hardcore 嘅item... 要著到個vintage, workwear 味先得。 如果全新overall 會變牛奶仔
overall 除左個形仲有咩分
咩brand
Belgian 個底咁薄出街會唔會好銀腳
我諗住買vintage炸
我對係santoni... 打左撑
平既Berwicks 都千幾有對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞