[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (22)

1001 回覆
2 Like 8 Dislike
Warehouse Tee d size 係咪 run small (同 Uniqlo比)?
佢件藍染tee 係我基本裝備。殘左又再買。
去過日本專門店睇件 aged sample ,正到
去 Take 5 試下啦
我好橫(胸圍40+),成日去佢度試又唔買唔好意思 Pherrow's, Pure Blue Japan XL 都run small 唔岩著
我覺得唔啱著而唔買唔使唔好意思喎
唔通夾硬買咩
試下Buaisou 呀, heavy weather 有得試,買就官網。

佢d tee 偏大。
想睇落短身
sip衫咪得
我估香港好少人接受到sip tee

利申 : 我sip
有冇巴打買過tenjin works既皮革產品?
我習慣左sip之後無試過唔sip
sip左比例好睇好多
係呢件特别長身平時果啲短啲 去take 5買好多都好短身
想問有Toys Mccoy Ironclad既巴
如果跟Wesco / Whites個D啱唔啱size
ching被批鬥
wesco著10.5 toys McCoy 著9.5 ,最好去take5試
我意思係叫你將件牛褸當係中間嗰層
出面再加
Buaisou只買過佢既 Bandana
咁如果vest jacket呢?
咁當學下點襯都好既善意啲睇會好啲
我想買件兩邊有側袋
児島、認真抵玩!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞