免費大逃殺Apex Legends 3天突破1000萬玩家,同上已破百萬,比Fortnite更快11日

245 回覆
76 Like 23 Dislike
唔會,手制L 平均五場有一場第一
補給機依樣野又係好撚過癮
好波
但你有冇兩個fd同你一齊玩?
又有隻game長煲了
晚上有,其他時間冇

Btw晚上同fd排幾乎場場食,佢都手製,但成日可以正面一打三贏, 我平均一場殺6佢就殺10
要玩殺人玩overwatch好過啦
堆大逃殺玩家都係三分鐘熱度,有新嘅就走去玩隻新,不過嚟嚟去去都係咁玩
無理取鬧 咩都踩就係香港人
無時無刻都要扮到自己最勁最有見地
踩到人貼哂地黎抬高自己
但又唔檢討下自己咩料
啱 所以我都仲玩緊cs 1.5
手制好難玩,我都諗住同FD買mouse keyboard一齊打
唔係狂殺人咁簡單,佢簡介同地圖鮮明,好有大逃殺hunger game果D感覺,同埋3人真係要講合作

睇佢地打到咁上下再去收頭
Apex Legends 加油
食粥食飯睇你
手制ok架喎
我都係手制
玩慣仲好用過mouse
同埋隻mouse絕對冇你想像中咁好用
利申:用過mouse之後用返手制仲順
玩開手制,所以冇咩大問題

但一比人圍緊張個陣成日會按左R3出拳,出拳動作硬直又大
諗住買hori
隻mouse唔似PC咁靈活?
成班PUBG打手係到讚BUBG有咩好 真係笑撚左 係人都知BUBG係垃圾game APEX明顯屌打PUBG
係咪班PUBG狗唔舍得人轉場啊
呢隻最難搞係永遠打完一隊/打打下就有第二隊
野都未執又要開拖
d 畫面又係咁撚兒童向
我都試過 入緊彈出拳
諗住買hori K2/M2 但聽巴打講隻mouse控制唔夠手制好? 有無多D意見或者邊度有得試玩下
咁先正,冠軍唔係龜出黎
個個走得咁快又有技能隻game本身對aim既要求已經極高,仲要顧慮放技能走位,玩得廢果啲三個200甲係我面前同飯盒冇分別,經常一個人成場打二千傷以上carry隊team,隨機成分低左好多,技術含量高同低分野好撚大
唔知叫節奏快定慢
呢隻技術一般既玩家都有機會贏

利伸FPS廢柴
pubg KD應該得0.1
玩左幾場就退左錢
fortnite 好少少0.3左右
但玩左成個星期一場都無贏過 已棄
呢隻KD有0.5 但幾個廢柴fd玩左幾日贏過兩三場
我覺得手製易控d, 特別落指令快好多
我買過Hori k2, Hori mouse set完頂多都係pc mouse 嘅手感5成, 因為console set 咗dead zone, 同埋鏡頭上下移動慢過左右移動, 所以你冇可能set到同pc手感一樣, 最後我寧願花多少少時間練手制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞