免費大逃殺Apex Legends 3天突破1000萬玩家,同上已破百萬,比Fortnite更快11日

245 回覆
76 Like 23 Dislike
唔知邊到聽翻嚟,應該係9up
內容係話PUBG團隊圍內覺得PUBG唔會紅
所以一開始就無計劃要反外掛
點知意外地紅左 但就點都解決唔到外掛呢個問題
其實係幾可惜嘅 畢竟PUBG曾幾何時喺twitch係最多人睇嘅game
兒登仔係咁

唔認同我? 屌你老母
邊有可能阿..
pubg個班底之前隻h1z1
就係因為外掛而收左皮
隻game已經有外掛啦 youtube直程有人放link出黎比人down
睇shroud玩你只嘩一聲 唔同level
佢開台十幾個鐘 差不多無輸過 場場屌打
有得玩好趁呢幾日玩
遲下外掛通街都係
啲人個個神仙咁飛黎飛去 子彈萬里穿山都叫真實
騰訊個個係正版黎
抄既係網閉同其他公司
如果話食雞game,不如話係集百家之大成既槍game

佢唔似其他食雞多空礦地方比你狙,依隻成日逼你,引你打近身戰對槍

真係好撚好玩
lm
咪又係玩新鮮感
天份嘅嘢真係無得講
本黎齋睇gameplay 都冇好大期望
抱住試下新game 既態度down 黎玩
一玩停唔到手連續打左三晚通宵
以前pubg 同fortnight 都係玩兩下就唔想玩
呢隻game 完全相反,開完一鋪又一鋪
完全唔識停上哂癮

簡單d 黎講佢將好多野簡化左
所有設計都好人性化,成個節奏好暢順
一鋪打到尾都係十零廿分鐘
唔會好似pubg 咁執槍都執十幾分執到訓著
跟住一見到人就死on99

呢隻game係集百家之大成+去蕪存菁
集中係大逃殺game最好玩既重點
將其他複雜,令人覺得煩同悶既野刪走
真心隻game 做得好成功
已經好耐冇試過咁熱衷於一隻game
呢隻野好在夠快 係咁可以打交 比人camp 都唔一定死
唔似pubg 咁d 人 on99 camp 足全場
執撚左十分鐘野一野做義工送晒出去
好玩過pubg1000倍
其實有咩咁好玩?
Ow死撚咗好耐
nigga game
真係,pubg果類 d人真係各有各跳,去到最後先行番一齊都冇所謂,依個有得執屍變左會大家一齊行動

同埋地圖 好過其他果幾類game,有繩索/噴射依d 真係好有趣,唔再焗限最後一圈大家伏係地下瞄黎瞄去,死左又唔知咩事
pubg呢啲垃圾game
出咗成年都仲係成隻半制成品咁
啲動作唔順暢 執嘢 parkour 小兒麻痺咁
optimization又差 無限bugs加外掛
執十幾分鐘嘢 無啦啦㗎車自爆/決賽圈俾外掛殺死
血都嘔撚埋出嚟

比賽又係悶
搞鬧鐘最後10分鐘先睇
有玩Titanfall 2
認槍冇難度
呢隻game個個角色都係坦克
打極都唔死
又免費
適合窮+槍法廢玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞