★J慧中時間又到了(53)

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
無綫主播女神忽然富貴? 潮戴20萬名錶報新聞非常有米
https://lih.kg/1014563
另外唔好傻以為供錶就係充,睇息口,如果免息/低息嘅話,有錢唔一定要俾晒,將啲錢搵位買股票話唔定贏返嚟,或者買收息股收吓息賺吓息差(如有),識得靈活運用先係高
我呢隻有冇升?

左下角地通嚟
右*
自己堆錶升值只知係橙細mm,買時2900,家吓2手4500-5000冇難度,NOS去到9000,痴線嘅
早幾年前買綠針時基本上行入去最少95折,通街都有,嗰時興PAM,我嗰隻唔記得12定13年買,折實58XXX咁上下,家陣搞到鑊炒真係痴痴地

PAM就好似死咗火
G
???
曼聯贏住2球? 冇賭波唔知賠率
老婆買咗我冇買,冇睇開彩
香討嗰邊話中東佬、英國佬、意大利佬同香港佬撈四大炒貨場,但日本都貴到痴線
日本AV公司真係好留意香港時事

早2日出品

人手不足で夜勤の人数が足りません…勤勉かつ優しく患者に尽くすナースを深夜02時14分に‘孕ませ’院内レイプ

全部大比數,基本上利記呢場餘下垃圾時間
有冇睇牙中post?
醫護人手不足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞