NGT48討論區第85回:山口真帆被伏事件30日紀念

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
我琴日都見到 好少見人證件相影到咁靚
同小熊出街 ?
老納巴,識fd去越後湯澤旅行,有無咩必食/必睇的
梗係有啦。 一落車個車站已經有個集齊新潟日本酒既地方。 ¥500 就可以飲5杯。 正到癲。

仲有個日本酒溫泉♨️ 真係浸浸下醉撚左死撚埋都唔知發生咩事

你個fd會唔會去滑雪tim?
佢話唔太岩酒 老納巴好酒之人?
btw應該會啦,去新潟唔滑雪,同去大阪唔去飛田有咩分別
屌睇得邊個呀

識貨。 巴打你位朋友識唔識滑?
單野搞成點
無攪過

搵左3條契弟黎扮下野查野中,博你地班友唔柒記得繼續抽抽抽買買買

btw。抽左未
留名
結果係床睇睇下運上bb訓撚著左。

北海道好女仔真係好撚正
阿蘭巴你位朋友係去邊個場滑雪, 佢係已經識玩定要搵老師教?

提番咁多位,今晚music station 有好耐無見既櫻花奈子,仲有好女仔仁美

仲有3個唔係韓國既好女仔俾大家乃乃乃
Izone d女正wo 好きと言わせたい好好聽
阿蘭巴。識貨

今日由住生日🎂

希望佢大步攬過
潟姐D周邊有冇跌價呢
好想瘋狂入手
4 荻野由佳 NGT48 Team NIII 81,629票

16 本間日陽 NGT48 Team NIII 39,241票

21 奈良未遙 NGT48 研究生 33,962票

24 西潟茉莉奈 NGT48 Team NIII 32,096票

30 加藤美南 NGT48 Team NIII 29,305票

37 中井莉加 NGT48 Team NIII 26,701票

43 西村菜那子 NGT48 研究生 25,244票

53 太野彩香 NGT48 Team NIII 22,292票

64 中村步加 NGT48 研究生 21,332票

67 高倉萌香 NGT48 Team NIII 21,182票

69 小熊倫實 NGT48 Team NIII 20,913票

70 山口真帆 NGT48 Team NIII 20,654票

77 長谷川玲奈 NGT48 Team NIII 18,563票

91 山田野繪 NGT48 Team NIII 15,699票

諗極都諗唔明點解隻臭蟹可以多票過mahoho同大雄,若果隻臭蟹個D真係柱王忽然票嘅話,如果將臭蟹D票投比mahoho真係隨時入選拔組都得喎
你個偽飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞