NGT48討論區第85回:山口真帆被伏事件30日紀念

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
家陣擔心緊唔夠cash 俾。 準備跳海中

明白明白。

咁下次再進軍多d 地方。 跟新潟朋友一齊玩囉。 上網有日本仔做左地圖出黎

估下老納去左邊

無事。 一個人食左¥4300 姐。 無事無事

痴線,7碟390yen有錢任性
計番港幣都係廿八蚊1碟。但係食我幅相金碟既質地woo。 俾你會唔會食?

金碟就係¥390

萌香巴真看破紅塵。

聽日番去雪山🏔️冇呢啲嘢食㗎啦
さぁ、始めました。にいがったフレンド

幫襯完賣花生婆婆簡單同佢吹下水,佢話都幾多好似我哋呢啲咁嘅契弟過去搵佢影相幫襯下。佢話我哋係屬於唔同世界嘅人
哈哈。可能唔識溝通掛。 我幫襯完都有問可以影下相先同花生婆婆吹水。
USA 店都有開門。 但無幫襯又入去影相好異類。 都係影左幾下門口就算。仲有間魚店見佢做緊生意就唔阻人走先

家陣睇緊日落。一個人
好多似曾相識既畫面原來不經不覺,都飯左ngt 年幾兩年
食仔真係唔係問題。 大家睇下某姬。

但唔駛殺人,仲要女女女? 過火左囉唔該
晚飯時間, 去七海bb同華穗bb推介既拉面店食。老納係咪好傻豬呀

最後一張唔好意思

哇屌d叉燒+糖心蛋好正咁 唔講唔記得,步太郎係拉麵部既人
攪錯呀。 罰你重睇爛番組朋友。上幾集先派完卡片黎人地部長黎架。管理階層ok

繼續訓網吧。

巴打我想問你,我見日本有d網吧無24hr plan,得10hr/12hr,係咪佢唔會比你12+12咁?一定要check out再check in?
umm。 呢個可能間間做法唔同。要問番要左pack之後再做第二個pack得唔得。定一定要轉散鐘

老納就通常係用night pack 12個鐘。之後就走。因為老納訓呢間入左黎就無得再出去

無得出門口咁慘到時我再問下你d日文應該點講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞