NGT48討論區第85回:山口真帆被伏事件30日紀念

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
修正。 係個胸細左少少

但夠用。老納鐘意

派彩。 下星期繼續準時收睇爛番組。 麻煩講番俾高登班手足知

各位親愛的巴打早晨, 今日繼續第二日係新潟市遊蕩。尋晚訓網吧睇住個巨mon既咸片打左幾個丁好暢快。 家陣岩岩checkout 去万代食炒面做早餐。

ps。日陽都好鐘意食架。炒面

點解個個去網吧都要睇咸片
因為大家熟悉既愛情片商同網吧有合作關係。 網吧有得睇高汁咸片放題。

頭先都爭札左一陣食安九咖哩好定炒面好,都係食炒面啦。

成間鋪一個人都冇嘅
Btw 我住過日本網吧,真係好正(唔計av都係)
早呀阿蘭巴

因為老納9點半check out。 10點就捕鳩佢開門。 老納食緊個陣都有幾個公公婆婆入黎飲咖啡食面吹水。仲同老納講早晨真不愧為新潟最強靈魂b級小食!!!大人細佬都鐘意

下午黎應該好多短裙JK

家陣行緊書店,陣間去魚市場食午飯(又食

好耐冇入黎,單野搞成點?
50% 拖字訣,拖到大家唔記得
40% 炒mahoho
9% 半個月後有實際調查repo
1% 處罰犯規mb
以為鄉下既快餐店會平d,原來同東京一樣
無老納咪講左下星期繼續準時收睇

圖左上角都有寫next

岩岩check埋番組表同官網,下星期繼續支持爛番組

擺明係肥秋個d IT狗未撚update官網啦

拖都冇咩用,mahoho個人都仲係起到
唔排除鄉村地方分店會平d,但呢度係新潟既最潮最旺最多JK(?) 既地方。打個比喻姐係東京既渋谷,旺區就一定係正常價架啦

各位巴打埋黎乃乃佢先
我們都是馬紅紅!!!!勿忘馬紅!!!還馬紅一個公道
咁去左邊
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=bPRwr2Aa4z4

學黃秋生咁,J住生肉先

小熊正到癲
又高清又全屏,ngt霉到咁都唔會比官方repo
希望步膠出多d 朋友
去新潟既話,想睇場公演,睇下冰湖,食次車站咖哩飯,再食埋上面個名物炒麵
冰湖?

未聽過。 大概咩位置。 等老納學下野先
sor記錯,應該係好多雀仔姐,叫阿賀野瓢湖
印象中見過佢結哂冰既相....?
呢個有聽過。 但都好似幾遠下。 搭車應該都要成粒鐘咁但老納都知係好靚既。仲有好凍ww

好耐無食過壽司🍣。 好好食

凍既地方出產既魚,應該好鮮美
大胃王食咁多碟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞