|Switch/3DS機主討論(111)|索斯機械獸|WinningPost9|機戰T|陸行鳥

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=72VyGGy8o7k&feature=push-fr&attr_tag=IGpe_16PUikdJob5%3A6

【DOAXVV】ステラコーデ登場!フィオナ誕生日PV
收看次數:359 次
入錯post 梳
『蒼の彼方のフォーリズム』制作会社・spriteが3月末をもってついに解散!「弊社によるブランド復活・続編制作・新作開発の可能性はございません」

switch又少間三廠
每個禮拜頭都有話果個禮拜有大叻
呃下負皮先

今星期有大叻

想問SWITCH主畫面有無方法隱藏隻GAME個ICON?
(唔係剷走隻GAME)事因新年小朋友上來玩,見到D女女GAME問問問
搞到我紅都面哂,3DS都可以開個FOLDER分類

另上面隻DOA排球建議有愛就入最強版,唔係唔急就等基本免費版玩過再決定未遲
你狂入基你GAME黎洗返D女女ICON落大LIST度咪唔怕
想問SWITCH主畫面有無方法隱藏隻GAME個ICON?
(唔係剷走隻GAME)事因新年小朋友上來玩,見到D女女GAME問問問
搞到我紅都面哂,3DS都可以開個FOLDER分類

另上面隻DOA排球建議有愛就入最強版,唔係唔急就等基本免費版玩過再決定未遲
你狂入其他GAME黎洗返D女女ICON落大LIST度咪唔怕
想問下如果隻game係ns shop買返黎 咁呢隻game個save係係部機定係張sd卡度 好驚冇哂d記錄
Dl/實體版都係save落機
買會員有cloud save backup (但有少部分唔支援)
佢日shop寫有中国語, 我買左既話,部機轉中文就玩到中文?
想問下ps4隻CUHYA-0800 headset個無線功能用唔用到喺switch TV mode度?
好似得
台灣記者平均智商30
打錯字啫
Hollow Knight DLC preview
2/14
今日買咗smash bro 盒入邊有食人花code 寫住淨係港區先可以兌換 但係我轉區設定嗰度剩係得日本北美歐洲同埋澳洲 冇得揀香港點樣可以轉去香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞