|Switch/3DS機主討論(111)|索斯機械獸|WinningPost9|機戰T|陸行鳥

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
唔夠3DS前作,聯繫大地好玩,但都唔差
事實係愈賣愈差,集集差唔多都由零造起
唔似D運動驚改少少又新作出
OK, thx Bro

呢個人設
硬係覺得呢種人設去到故事中途一定會俾敵方俘虜,跟住就到本子時間
可能係比力架NTR呢
但Switch冇得自己入歌
呢次大另算唔算近期最佳?
玩具鏡頭好靚,依隻game經營要素重唔重?
你唔好講到近期仲有其他大叻好唔好
唔重要,通常都係偷返啲item

搞錯左,睇圖以為佢種草,原來係斬草
唔知會唔會有埋DX 新加個關
tales of vesperia累積五十萬

真係低調式賺到笑
睇返D GB圖先記得原來自己有玩過 個時仲要成日俾隻鐵球咬
細個買返嚟唔識打,好似就係見到隻貓頭鷹就唔知要做乜
剩係識拎住把劍周圍斬草拎錢
後尾隔幾年睇攻略先爆到機
https://www.youtube.com/watch?v=CEmv8HGeKNc
『デモンエクスマキナ』ACのプロデューサとメカニックデザイナーが生み出す新たなロボゲー!ゆっくり実況

有阿寶馬沙
新GAME 大雄的Football Manager
https://www.youtube.com/watch?v=okRMf-pdIK8
Twitter Worldwide Trends
13. Tetris 99

頭20唯一一個同direct有關嘅topic
tales有銷量保證
勇者鬥惡龍XI S 尋覓逝去的時光 – Definitive Edition 介紹影片
https://www.youtube.com/watch?v=hmoKRUMFSQk
DAEMON_X_MACHINA 打左三關小感想
大爆死

優點:
操作同畫面流暢度比以前AC進步左,可惜既係SP2之後仲有無任豚鍾意用R3制黎瞄準?
特別係演出同動畫都過去鮮明好多,但都係好落後,要手禁先識講下一句對白
建築物都無以前咁豆腐渣,可以擋到導彈攻擊
戰鬥單位都比以前多,唔似以前AC時代大大地圖一打一

問題:
但係成隻遊戲始於太核心玩家向
無難度選擇,隊友經常呆企,咁實際同以前AC一打多無分別,敵人性能都比AC時代更強勢,玩家要以弱勝強
受限於switch機能,呢個畫質加未日式美術風格,買帳既人應該都唔見得多
雖然戰鬥單位多左,但係畫面好花,敵人同我方用既追蹤導彈都係藍色,大家子彈都係橙同紅色,初期戰鬥變左好單調咁一邊開噴射避一邊開槍
自創角色停留係PS2MH時代,而且個人係一定要改造黎強化,而改造左有D造型係固定既,相對其他驚唔夠原創性
成隻驚都徹頭徹尾都核心向,老任準備出錢包底啦

希望之後出D機體設計型棍子D,好似ACFA隻白鹿就
隻百人俄羅斯方塊諗出黎個個都on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞