|Switch/3DS機主討論(111)|索斯機械獸|WinningPost9|機戰T|陸行鳥

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
但係咪淨講一隻風花就算呢
- mainly for Fire Emblem: Three Houses
- only related with Nintendo Switch
- around 35 minutes
- New information on applications for smartphones is not included.
- May contain age-restricted content.
Three Houses
3個版本
hollow knight Hornet DLC放埋落direct度
netflix呢
老任真係就晒SE,NBGI同CAPCOM
- New information on applications for smartphones is not included.
射左
唔包, 射乜
發售日如果寫日本春通常係指4-6月
(而家仲播緊冬番,4月先春番就知啦,好似係 )
射唔講廢話
就係唔包先要射,唔洗浪費時間響電話game
2d zelda
終於出火紋新晴報
LM
風花 雪月姐
嚇我唔到嘅
等睇所謂leak list只係笑話

Anyway,個日期已經fail左
老任D APP驚成垞死水,有乜好講
期望=失望x10

都係準備叫E3嘅春算

春春春春春春
E3就唔洗叫啦,一定有既野叫黎做咩
我上年E3開始等Metroid prime 4,再到tga打空炮
等多幾年啦
美國213日本咪214囉
張list佢有講明唔一定會同213個direct有關
係唔同色Rex 夾埋原本8隻色
係咪應該要參戰
都好過Bandie整
歐美人出post寫2月14咪fail左囉
之前個nd rumour都係寫2月13日
同埋個時長(45 v 35)同主題(switch+3ds v switch only)都fail左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞