Lego 討論區(8) 新年新post

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
又有打手出現
你咪唔好買囉
同打手冇乜關係?
10255賣得好差咩?
你係邊間老闆?不如開名我幫你清一盒啦?
頭post 個啲我全部有份, 間間幫我買一盒, 唔該晒
今年仲要買邊盒呀老闆?
乜連登仔咁易俾人擺佈既咩

叫你買就買既咩
1500都打手, 幾錢一盒先唔叫打手呀
我講漏左, 我係樂高打手 唔鐘意打手就咪入黎
我同樓樓上個個講
咪就係散唔到貨囉
你越講越有鬼喎
係呀係呀,叻啦叻啦,  座晒成個倉都係貨, 年尾等破產
係唔係都好啦,a7巴打都係俾個意見姐,你唔岩聽咪出番去囉,我入左黎半年都未見過佢叫人高價入,佢叫人唔好買住就多

就算真係打手,人地又未必幫襯佢果間,除非佢想幫埋人地散貨,或者間間佢都有份
我淨係知有個痴線佬, 一入POST就話人係打手, 真係唔知邊個係打手, 又生面口, 平時都係得個幾個爸打自己係到小圈子傾下玩下
大佬, 你返娛樂台啦, 呢到玩具台黎架

唔該晒KAKITANI 爸打
小事啦巴打,大家都係吹水交流,
再講,就算真係打手,我平買心頭好,人地又散到貨,win win situation,唔通要我食炒價叫好咩 係屌就走去屌炒果d人啦,連登仔
可能Ik 巴打一片苦心啦,不過呢度d人唔係弱智既,想買就買,唔想買,賣1蚊都無人買,係人都知總有打手,但唔需要咁樣指罵,陣間無人係度吹水,百害無一利
有無巴打有丹麥總部trip經驗?
plan緊報11月果轉
我無去過, 但比隆淨係得個總部同lego land, 如果想兩樣玩晒要預兩日

youtube 有教人點玩

我都想去但短期應該無乜機會
又開新line
幾正喎
冇啦啦都有罵戰
一齊開心玩LEGO算啦,大家都係想有平LEGO買姐,又冇人PO過話係邊到邊到買,點打手呀
呢個價而家周街都係,儲開屋又未買嘅咪入得囉,又唔係唔知呢盒野之前係咩價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞