Lego 討論區(8) 新年新post

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
真係間唔中就見到
之前有段時間d大屋炒到癲晒,都係靠高登/連登賣家打手
我冇跟開依條line....我都想知點解可以出極都有又出極都有人搶仲成百蚊隻
你個間唔中都好間唔中下
個之前都好之前下......喎
你幾耐無入過黎
貴個啲都係限量poly bag , 個啲, 最近咪toyrus 個set
其他過百係隻野個set 升左咪跟住升
就係因為覺得太嘔心冇入黎一排
而家無啦, 小貓三四隻玩下咁
Avengers4啲SET好差喎...隻隻都一樣

Avengers3啲人仔,差thanos未入手,諗緊買舊版定新版好
見到IN's而家2款都有,同樣$280連手套+6粒石
我係買milo果set有,買a4基地啦
milo?,A4果個基地其實都唔錯,反正CM都未有
其實有冇人就咁賣果啲石,反正一盒會俾4粒你,如果有石買,A4基地就好值入手
有人賣石,milo即係galaxy架機呀
a3 同a4 隻thanos 係唔同print
係呀 今集點解要用灰色呢 雖然都係着甲多
都係睇埋套戲先決定。

BTW原來啲石5-20蚊就有交易
初時我都諗住收人仔算, 而家都係買晒啲set 算
其實次次AVG既set都係咁上下
想齊人仔都係全部set買抵D
其實係差唔多, 不過a3 要整隻手套6 粒石要齊set
有d Fd係大家夾,有D入set 有D散收,D石大家分
隻ironman 係一樣, loki 就塊布轉左色
身邊無識人玩lego
我都無,我都係細個玩過下lego,半年前見大屋幾過癮,就入左坑喇,後來儲埋marvel ,dc,不過好少fd細個玩過lego,所以大個左都唔會有咩興趣
曾經有,不過好多退左坑/冇聯絡
我係想儲ironman , 初頭儲千值練, 但發現佢出得好hea, 無諗ht 因為太大隻, 之後aou 個陣入左hulkbuster 個set 就落左呢個深坑
真係深坑,呢半年儲番哂d marvel, dc既錢,去到幾次旅行了
初頭dc 都有諗, 但最後算batman 好難追
之後追人仔set
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞