勞力士無止境 (Rolex/Tudor) 討論 11

1001 回覆
7 Like 11 Dislike
我都係啱啱入門,買左隻大白橙#
隻藍面綠玻璃係咪賣唔出
勞個ig 連續十個post都係佢

有無巴打知哩隻二手可以賣到幾錢? 同邊到放二手好?
https://www.rolex.com/watches/datejust/m126334-0009.html
曾經炒過架 印象中 炒唔起
初三行咗海港城幾間都唔多見有運動錶放上去,可能又收返起哂
116518LN Black Dial 廿頭抵唔抵買?
有都比大陸人買哂啦

呢隻行貨 walk in 40k左右抵唔抵
想買比老婆
同價位有冇更好選擇
我前2年喺周X福都買左隻俾老豆,我覺得都幾靚
幾錢到?
我記得當時好似大約4萬2千幾,之後再9折,大概3萬7-8左右埋單
你去周X福睇下,通常呢款都有折
佢話41xxx折就40xxx
而家差唔多價啦!我買嗰陣都2年前,其實都係平而家2千左右,升幅都算合理,值得諗下
我搵到當時既單,原來係$36575,你參考一下啦
thanks

其實個價都差唔多
係差在冇日子,覺得會有少少唔方便
都係架!但有日子貴啲,唯有睇下自己有幾多budget ,祝巴打買到心頭好送俾老婆
想炒價入百事GMT....應唔應該依家去馬定? 其實出左咁耐個價有無跌過?
我都想入多隻百事GMT 126710blro
唯有睇下有冇緣分買到
支持 OP

我記得開頭係由160>125k,跟住近排一直keep住120-130
呢隻應該真係唔可以靠緣份買到
唔好講百事,hulk batman應該都近乎無可能
都唔知啲鋪係咪知道會加價,Hold起d貨呢幾日放。有幾間有現貨間金十,探二,YM,最慘睇中有隻deepsea 去到已經喺人手上睇緊
Rolex Oyster Perpetual GMT-Master II 116710 LN
老友班到隻返黎,90k左右貴唔貴
你呢個損友黎 唔係老友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞