勞力士無止境 (Rolex/Tudor) 討論 11

1001 回覆
7 Like 11 Dislike
想入手batman 90k有冇得諗?(我見網上炒到100k)
AD係咪熟人先有貨?

你搵到嗎?
係正價 但要搭件豬頭骨
黑色116500

幾時排 咁好彩既
正價既話, 蝕d放返隻帝陀唔係多好多錢姐
出面上到160k, 唔係仲要諗下話

排左一個月都無
應該3個禮拜左右 有日屎忽痕咪行入去排下
果日戴緊隻白色116500 平時戴電子錶去排 比人當契弟咁直接話無貨 無得排

我想買Tudor 同你join?
幾時排 咁好彩既

排左一個月都無
果日戴緊隻白色116500 平時戴電子錶去排 比人當契弟咁直接話無貨 無得排

搭埋個d應該係老土款
幾時排 咁好彩既

排左一個月都無

不了 佢黑面都開我14萬4
寧願出國自己買水貨
新手想買Tudor bb58 新出隻百事又買唔到
新手想問下Tudor M79030N-0001會唔會walkin買到
新手想買Tudor bb58 新出隻百事又買唔到

Bb gmt大大舊 個樣頓頓地. 加上tudor 個圈薄 望落去視覺上更厚
同埋個藍暗到好似黑咁. 要戶外強光先會變藍
睇完實物麻麻地

仆街黑店周XX

仆街黑店周XX

好似呢到冇人買explorer ii

早排買左黑橙

早排買左黑橙

好多人買喎
隻藍面綠玻璃係咪賣唔出
勞個ig 連續十個post都係佢

曾經炒過架 印象中 炒唔起

有名你叫,難撈

有呀

邊到有呢隻?
灰面都可以
洗唔洗排呢?
上次去shatin AD 條仔好撚串,搞到唔想再去問

香討:
随時買到: 金鋼款/Ex1/Ex2/Datejust
比較易排: 盲十/綠針/黑DeepSea
比較難排: 黑十/藍針/白大口仔
非常難排: 66/SD43/黑大口仔/DeepSea Blue
無可能排: 鋼地通拿/百事GMT/藍大口仔

藍十金鋼款算唔算難排

今日行TST 見到好多間都有

邊到有呢隻?
灰面都可以
洗唔洗排呢?
上次去shatin AD 條仔好撚串,搞到唔想再去問

金鐘AD留過名
佢打過比我
個陣想要版帶無買到
想入手batman 90k有冇得諗?(我見網上炒到100k)
AD係咪熟人先有貨?

你搵到嗎?

問咗間街舖有現貨
水108k
行118k

AD係咪熟人先有貨?

你搵到嗎?

問咗間街舖有現貨
水108k
行118k

有價無市
你搵到嗎?

問咗間街舖有現貨
水108k
行118k

有價無市

師兄幾多合理?
你搵到嗎?

問咗間街舖有現貨
水108k
行118k

有價無市

無計 世界價 只要其他地方一路有人瘋狂咁接 香港都要跟
香港唔係無 不過去到11萬已經好少人接
你搵到嗎?

問咗間街舖有現貨
水108k
行118k

有價無市

888 100k合理?
問咗間街舖有現貨
水108k
行118k

有價無市

無計 世界價 只要其他地方一路有人瘋狂咁接 香港都要跟
香港唔係無 不過去到11萬已經好少人接

咁即係搵到100k都仲叫抵?
日本會唔會易搵/平啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞