[Wade dirk同dlo入all star] NBA 2018-19 regular season討論區 (69)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
要成堆F唔知jm9
咁多rumor唔信淨係信呢條
大腸復興之路好漫長
[玩具台巴打Happy LNY] NBA 2018-2019 regular season討論區 (72)

http://lih.kg/ciRKcS
ad講咗對塞無興趣 如果trade過去一定唔會續約 所以依家變返nop急
紫金皇朝已經復興弱勢聯盟等收皮啦
The Kings could decide to move Willie Cauley-Stein.

Sacramento is “willing to talk about” dealing the 25-year-old center before the Feb. 7 trade deadline, according to a report from ESPN, which cites unidentified league sources. Cauley-Stein will be a restricted free agent after the season.
浪費哂
kings又想做on9嘢
如果佢跟住Capella 既方向練,可能已經係新A米
A米持球面框進攻係頂級,WCS拎唔拎得實個波都成問題
練giles + bagley 好過啦
kings都要做規劃啦
咁多新人約,個個都留,唔通個個都想留咩
屌你
感謝主
咪trade tj bridges
屌你有tj on99
pelicans要打劫番次爺爺
基本上塞都out咗㗎喇 連irving都助攻話7月先傾續唔續約
nyk本身都係黑馬 不過佢地最後決定同mavs trade
所以我估pelicans今次應該見好就收 唔會再reject offer
邊忽急
最多咪攬炒
講真nop急來做咩
急trade randle mirotic囉pick加爛約
爛約連ad放都得啦
上面個組合Pel好似好蝕
19pick trade完就一定低順位 另外幾個role player料
不如要Ig好過 賭佢成材做輸出
或者暑假求爺爺比佢食隊長送Tatum
作為gm 你會留ad等佢完約走然後再簽人定係快手trade走佢換返啲人同pick返黎?
大把時間,成年半
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞