[Wade dirk同dlo入all star] NBA 2018-19 regular season討論區 (69)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
兩隊都係playoff垃圾兄弟
真係中六合彩嘅留名等分錢 頭10個人人10萬 , 希望人人集氣
https://lih.kg/1006198
Cls 真係中左
其實我都明

速龍年年俾人笑一次我都唔想迷

假設年年同LBJ五五開

應該多好多fans

拓荒就真係唔明

我諗係lillard打波太悶?
拓荒西決都打唔到一次
你話佢次次對湧關注唔細但次次傯我湧屠既
SEASONS年年叫戰績OK但總有好過佢既
有咩值得迷
你話迷打法
我迷我湧浪花唔撚好
幾乎係呢種打法強化版
Lillard time 好爽呀
有時我仲覺得神奇過curry
一到時間,好似入zone咁
過半場就硬隊3分
你入一個,我入兩個
你繼續,我加碼
但76,西書雷,火箭(上年),依啲成績都唔係好好姐
依三隊共通點都係haters唔少
76雙星MB夠串西門夠靚仔
牙龜三雙皇加三巨
叫唔叫有星味
至於箭上年成績唔好?
簡單D黎講
1.未夠勁
2.有個幾乎係佢加強版既搶哂佢D客
會然想多FANS睇怕都只可以走登子條路
攞番次常規1,2加西決
咁應該會多少少既
咁講
76 就笑鳩澳短,之前就食住花生睇高順位bust
雷就 一定西書,唔使多講,之前就雷霆三少
箭呢幾年就登登,前幾年就yao積落唔少fans
一般情況下
你唔多人like點會有haters
溜馬東三坐咁耐都無fans無haters
相輔相成啦
無愛那有恨
溜馬唯一一隻歌舞雙修既巨星都傷左
仲hate佢做乜
垃圾 trade duck
zaza
The Cleveland Cavaliers have agreed to a trade sending Rodney Hood to the Portland Trail Blazers for Nik Stauskas, Wade Baldwin and a pair of second-round picks, league sources told cleveland.com Sunday afternoon. According to league sources, the Cavs will receive Portland’s 2021 and 2023 second-round picks, both of which are unprotected. – via Cleveland Plain Dealer
Westbrook on9 仔
呢條撚樣又累PG輸一場……
今日啲波咁早打 一起身已經打晒
人地美國星期日呀
美國個邊下晝4-5點就開場啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞