[Wade dirk同dlo入all star] NBA 2018-19 regular season討論區 (69)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
jj應該要trade,不過可能冇人接
呢兩年新秀深度好
雖然雀d pick都係攞黎送
16年12號攞去換hill打半年 季後賽俾波叔打到阿媽都唔認得
跟住自視過高走左(咁你不如等fa簽人 等d球員知道雀肯出高過人)
17年攞hart向上換bradley 前面仲有kuzma
18 allen前前後後都有幾個打得唔錯
有留意會知道除左雀其他球隊都或多或少有d新秀係正價籌碼
潮呢d好多lottery要練嘅球隊練到 速龍呢d成左型嘅po隊都練到
係得雀球星唔夠人搶 唔係lottery就唔稀罕 俾幾淡飯d底層球員就最叻
自己就高價過人買d餸頭餸尾 令我諗起馬刺代潮人幫gasol養老
點都tank埋今季 完季先換掛?
Bridge?
搭Tj好似蝕哂
既然講到雀咁唔識pick非lottery既人咁換左佢做proven star唔係好合理?
Pelicans 報價 ball kuzma rondo 比士利+first round pick

點 解 咁 鐘 意 拆 散 rondo 同 ad
爵士板凳深度好夠
冇咩機會俾後生仔發揮

btw我幾鍾意hill
係佢個垃圾agent唔係路
諗返起覺得自己睇非lottery幾準

嗰時okogie,huerter,shamet都係我吹奏
下季搵返阻住出去雀屎教仔囉
拎今年呢隊雷同上年比?
今年我龜拎十幾分都夠贏
上年無30分都要輸
嗰時我見個個吹到咁行
我係反當值的
但係頭幾pick有表現好正路啦

但係最出位呢幾個非lottery嗰時冇人識都俾我tip中 我覺得自己幾勁❤️
雖然嗰時我都有吹奏l.walker,j.evans同j.carter
當值好多人反咩
佢係皇馬個時已經吹奏緊佢啦
賤種表弟嘅爪牙
吃屎吧
收皮啦雜種狗
占狗黨羽心路歷程

占士會唔會揀wade
講咗幾次ball同suns係mural interest

點都咪撚trade tj
11M三年,數一個非新秀約11M 20分的球員俾我聽
防守有進步,三分一季由21%變41%
數到幾多個一個offseason有咁大進步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞