香港外流球員討論區(14)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike

Asaikana
德爾加多的問題在於,歸化途徑只有兩條,第一是三代華裔,目前找不到證據他是;第二是居住滿五年,這等於讓體育總局玩賭博,多此一舉。
歸化呢條友點解唔歸化埋Elkeson個啲
就架啦,放心
20分鐘後梅州對泰超球隊猜納犀鳥
中國由當初鬧香港多歸化,到今日用法國同卡塔爾做例子支持歸化,前前後後都冇4年
用歸化本來無問題
但同民族主義既國策完全矛盾
有成績可以掩住反對者把口
但如果照樣踢得衰真係睇佢點收科

黑皮膚

Roberto Siucho

Tyias Browning
白皮膚

Pedro Delgado

侯永永

Elkeson

Nico Yennaris

啲媒體妓者話卡塔爾屈歸化成績都唔見得幾好
即刻拎個亞洲杯比你睇
原圖邊度?
6分鐘連失3球,泰超反cup梅州3-2
正選

耿曉峰
崔麟 金洋洋 羅素 姜文駿
趙宇豪 羅森文 陳唐
高華澤 董學升 姜寧

漏左猶戴
踢左咁耐仲唔官宣
定想當condom用完即棄
2019年中超聯賽將繼續由平安集團冠名贊助,聯賽標誌整體保持不變,唯一變化的是中國平安LOGO底部的“保險·銀行·投資”變更為“金融·科技”,這也是跟隨平安集團LOGO的變更而做的改變。據平安集團介紹,2019年是新中國建國70週年,也是中國平安戰略轉型的關鍵之年。平安集團更新了集團的品牌標識,將“金融+科技”更加清晰地定義為平安的核心主業。

英籍前英殖民地港腳華人 真的有夠層次
歸化Elkeson同香港嗰班就一樣,始終真係住夠年數

其餘嗰啲真係夾硬黎
Tsun Dai (Dai Weijun)
無錯 跟足常規玩入籍無問題 而家擺明想學QATAR
三代血統歸化,全世界好多國家都玩緊
包括意大利搶巴西、阿根廷啲人,其實好正常
問題係中國國藉法本身唔容許呢啲事
唔容許改到容許 人治同獨裁就有呢個好處
係驚佢隨時搶埋香港啲人例如曼城青年軍謝嘉蛋等人
加埋第時夠7年啲外籍 直接利誘上去打支超支甲 禁止接受港隊徵召 2年後打支那隊
如果佢俾得侯永永個d即時入籍就唔該俾埋三林+Sean入籍
原來北京國安歸化個侯永永仲可以當U21用,玩哂啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞