Adidas 波鞋交流 19

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
呢條友真可憐 又係佢自己話4.0 全黑ub 周街都有 我咪叫佢買對嚟睇下囉 佢一味話有 又唔見佢有 跟住又話我冇錢買鞋 要我買對post上泥 唔好一味狗伏 好啦我順佢意post比佢睇下 點知佢跟住又話我曬身家 喂 我唔計呢D 我post完你睇 又唔見條撚樣post下比我哋睇下喎 淨係識得講埋D窮撚直口 話佢幾時應承過我哋post上泥 哈!呢家都唔知邊撚個係到一味狗伏呢呵? 之前仲撚好笑 又話自己唔係講緊4.0 之後又話自己講緊4.0 究竟你想點姐白痴仔? 根本呢對都唔係4.0全黑色 係佢話我錯 仲死都話係全黑色 咪等睇眼疾人士買泥睇下囉
應該話有好心人我想矯正返佢哋 點知被眼疾人士無理指罵 嗱凸哈!呢位師兄都話冇咁灰啦 !又㸃會係4.0全黑色? 只可以說呢個區 色盲人士真可怕
幾時出過藍色
睇人講亞洲幾個adidas官網得300-500對
包括馬拉,星,澳
中日韓就唔知啦
咁睇香港大極應該有個譜
不過星期六早啲去掛應該都入到手掛
中唔中?
inertia
巴打但我見到啲售賣店舖同上次Static 350嘅一模一樣
我諗啲貨應該同上次Static差唔多
應該唔會差好遠
唔好玩啦 之前一出就係最柒果隻黃色 揾鬼買咩 !我係講緊係出面見到 唔同你哋淨睇mon 之後我真係未見過佢哋有另外顏色出過 我係呢家聽你哋講 先知道有出過全白色哈!
色盲人士話藍就係藍 洗乜甘認真 好似明明3.0白色個低係黑色 都可以有人話係全白色 咪照跟囉!

想問下邊度仲有洗唔洗食炒
甘你老母 死撚開啦
跟隊屌佢老母 block鳩埋佢 係到嘈撚住哂
甘你老母呀 大陸仔 請大家善用起底功能
抽親都中睇黎
未必啊,我有個朋友抽都無
GOT ub 香港會唔會有
呢到啲巴打話 香港正常鞋舖乜都有架 支持你出去正常鞋舖買
睇見你就可憐 唔夠人講就分身四圍伏 洗唔冼我介紹份工你做 等你做番個正常人?
我一講香港啲鞋舗乜乜柒柒 就會有人走泥撩春護主 大家知㸃解啦
呢對pure boost唔錯 唔知呢家仲有沒
唔理佢啦星期六早啲醒早啲去排
反正有朋友一齊去
有冇手足去朗豪坊嗰間買
今次我有啲好奇會唔會有外國人即埸收hyperspace
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞