Adidas 波鞋交流 19

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
Yeezy有幾可大貨 你估次次triple white咁咩
我以為有得抽
你啱 即使zebra之前restock過 都一樣畀人買晒
明明有貨都話無貨

佢做多左啦
triple black你老母 tb就有你份 4.0黑武士 個名就全黑 你老味鳩噏就有你份 都話咗oled屏幕會睇壞眼架啦 吊你老母 呢家終於有木咀現眼報
你老母 隻色又唔係D咩色 黑色到到都有啦 你呢家咪一撚樣係網購 你係出面搵到實物同碼先得架 成撚日係mon到睇 有撚用咩
吊你老母,宜家唔撚係買到呀?吊你話到到都有,跟住又話買唔撚到?收撚皮啦你,淨係係到狗吠有撚用,有時間就買對波鞋比我地睇下,淨係識得係到話買唔到,睇見你就可憐
低能仔 幾耐冇出過街呀?有本事就出去買對4.0全黒色比我睇下 如果你買到4.0全黑色 我切... 睇你都係連實物都未見過 就衝出泥柒果種可憐蟲 你老母個臭化西 事實真係冇全黑色喎 我有咩講錯? 正一低能仔 我都廢事理鳩你 尤得自生自滅算
唔夠人講 就講埋D落台說話 真可憐
咪撚理條白痴啦, 唔係大陸仔就係D 白痴阿叔, 用埋晒D 半咸半淡既字, 又殘體又盛
點呀你,一路講緊張相個對鞋,又講乜撚野4.0 ,懵撚
竟然有人話買到呢隻4.0全黑色 連顔色都末識分 就衝出泥柒 真係笑爆咀 衰咗要企定 死撐都係冇用嘅
你柒夠未呀?無人同你講4.0 呀,行撚開啦
唔洗撐啦 有圖為証
你訓醒未,睇清楚d
仲未柒夠?甘你慢慢啦下 廢事理你
第一張相個對鞋係 Adidas Ultra Boost 4.0 Triple Black Nubuck Cage shoes F36641 人地問邊度有貨
之後喺香港Adidas 網上搵比你睇仲有大把貨,咁都可以嘈咁耐
又係你話唔係4.0 呢家又話係4.0 我真係唔知點再同你溝通落去 總之乜都你啱哂啦下

有代溝就唔好撚搭咀啦
平時無玩開鞋
但係黎緊好似會出game of thrones 既ultra boost
作為fans 都想買翻對

想問依d 鞋係咪通常要抽
有無巴打可以講下要點買
吊你老母 我啲鞋多燃過你啲頭髮同你啲毛啦小朋友 淨係識得係到話乜撚都買到 有時間就出去買對Ub 4.0 全黑色 比我哋睇下 淨係識得係到狗伏🐶冇用架 睇見你個死窮撚樣就可憐
其實睇唔閒屌緊乜 上面對Triple black依加門市有得買 唔洗嘈喎
無諗過會有罵戰

想搵依對 等陣去專門店搵下實物 另外官網啱我碼仲有兩對
係睇唔過眼有人係又嘈唔係又嘈啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞