Adidas 波鞋交流 19

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
之前多貨到無人要, 過完年俾大陸佬收晒番大陸先黎問
條女早兩日先話想要
多條毛 柒色就有
TRIPLE WHITE起碼補左兩次巨貨喎大佬, 一次舊年九月, 一次今年過年前
大陸之前仲係千二三人仔可以買, 今日要千八至二千人仔
唉!今時今日仲有人相信香港啲各大鞋店 ?小朋友我買鞋同逛鞋店 仲多個你食飯 就算有甘又點?有碼先得架!你見到果啲 只不過係放係入面當眼處嘅裝飾品泥架炸 !佢唔罷對甘嘅係到 又點做勢 ?又點引到你入去 ?下次你不如入去鞋鋪果時 第一時間留意一下 果班Sales著緊啲咩新款鞋 我可以同你講 鞋鋪一定多數冇 因為有都末到你買先
呢對愛滋鞋我真係唔識欣賞 不過我好肯定實唔會有人同你爭
1899年頭大貨
Yeezy mafia 要幾時先知secure到?
唔撚係啊麻,其他yeezy唔敢講,黃yeezy,白yeezy起碼任買三日,你開番舊post自己睇,btw 就黎四張野仲有人當小朋友幾好感覺
星期六夜晚十二點應該買到,我要左一對,卡centre問我是否授權交易,我係ys買左,所以無理,今日再收mafia電郵話過唔到數
其實350 睇邊樣先最分到真假
Btw 年尾restock 黃yeezy個陣係tst 北京道adidas買到yeezy 500 黑色係咩玩法老屎忽?店員點解唔後門晒既???
吊 過氣yeezy款式 仲要係柒黃柒白 任買得果三日 同乞有咩分別?散緊屎比你食 都仲咁撚天真笑住搶 成個小學雞 真係要送個服字比你先得 又唔見佢開D正嘢 黑白斑馬任買?我都冇你咁好氣 你繼續浪費金錢同時間啦 唔阻你
你真係on柒鳩架喎,明明我開頭覆緊巴打白yeezy好多貨,你自己踩埋黎講,而家prove番俾你,你又係度鳩up白鞋無人買?
我到而家個order都係confirmed。無收到email話secure到
Yeezy mafia買咩
YEEZY MAFIA PRE-ORDER ID #201xxxxx
SORRY, YOUR PRE-ORDER WAS NOT SUCCESSFUL.
UNFORTUNATELY WE WERE UNABLE TO SUCCESSFULLY COMPLETE YOUR PRE-ORDER, THIS WAS DUE TO EITHER INVALID BILLING DETAILS THAT YOU PROVIDED OR STOCK ALLOCATION ISSUES, GIVEN THE EXCLUSIVITY OF THE PRODUCT RELEASE THERE IS ONLY A CERTAIN AMOUNT OF ORDERS WE CAN SECURE FOR OUR CUSTOMERS.

THE CHARGE FOR YOUR PRE-ORDER FEE HAS BEEN VOIDED AND WILL BE REFLECTED ON YOUR PAYMENT METHOD SHORTLY, ALTHOUGH IT CAN TAKE UPTO SEVERAL DAYS. PLEASE BE PATIENT THERE IS NO NEED TO CONTACT SUPPORT REGARDING A REFUND AS IT WILL HAPPEN AUTOMATICALLY.

IF YOU DO NOT SEE ANY TRANSACTION IN YOUR ACCOUNT THEN THIS MEANS WE WE'RE ABLE TO CANCEL THE TRANSACTION SO YOU HAVE NOT BEEN CHARGED.

YOU MAY TRACK YOUR PRE-ORDER STATUS HERE AT ANYTIME
700 inertia
其實佢既玩法用代運都可能未必過(美國巴就無問題啦),adidas 會scan個shipping address,佢查到係代運基本上會cancel order,到時mafia唔退個39usd 就真係
我無收到任何email
得order confirmation果封
信用卡如果仲無紀錄就好大機會唔得啦,留個msg俾mafia問下
花旗銀行:交易確認-敬請留意!我們錄得您的信用卡(最後4位號碼1632)曾於香港日期10/03/2019,時間00:06在ADIDAS ONLINE STORE PORTLAND US進行一項金額為USD 300.00的交易。請回覆以確認這是您本人所授權的。 正確,回覆1(您將可以繼續使用該卡);不正確,回覆2(該卡將會被暫停使用並不能用作交易)。回覆短訊或需繳付費用。或致電+85228600333(按1-*2#-5)與我們聯絡。
多謝ching
check埋信用卡都無紀錄,淨係hold起pre-order fee 應該當failed
呢隻我叫佢做章魚🐙春BB 啲色冇大章魚🐙甘深已而 吊你個西 新年流流出對甘嘅嘢博抄咩 !Adidas今年係咪去咗水族管 未訓醒?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞