黑警再一次強姦婦女, 受害人已抵達台灣墮胎

947 回覆
1776 Like 51 Dislike
何俊仁係花生台講警暴係高層指揮錯誤, 要特赦所有前線警
我理解係民主黨唔打算追究N宗強姦案
https://lihkg.com/thread/1779556/page/1

由#9開始睇起
Push
香港知情者話怕二次傷害所以隱瞞

香港強姦案唔計當時屯門色魔, 根本係向熟人埋手, 借醉係主流
就算唔出聲都未必會導致更多人奶野

但過去十年黑警干犯大量性罪行, 特別偷拍,係車咸豬手後生女
更唔好講大量約炮,嫖妓行為

香港黑警係控制唔到獸慾
KBS白警供詞證明有警員輪姦人後受一哥庇護已係狗隊流傳

姐係會有大量模仿犯出現,我當有3%仆街會行動,3萬人隊會姦幾多女人?
Up
push
dklm
保安局判一個酷刑聲請case出去三萬2定3萬3蚊左右,做倉搬到手痛幾耐先搵到,仲要做完特快批錢

經法援的好撚霉,d錢好耐都唔出
謀殺案成單case跟完做主控攪好q耐得萬幾銀,但都好過大學生私人公司做經理仔

就算唔做law , ive, hkuspace等都有請law pat教書
行業關連利益好大
民主黨同Nancy Pelosi超級好係有私交死都唔幫班女仔攪庇護,特別新屋嶺大量性侵受害人

最有實力遊說各國香港司法淪陷係公民黨,班人就講over my dead body,

燒山前排嬲到話會公開迫飯民升級行動
行政會員杜撰性愛天使故事屈受害人,故事女事主14歲
而政府公開新屋嶺拘留人士最細14歲

可推斷當日係新屋嶺有14歲女仔比黑警輪姦

起碼4單指向性的
荃灣因姦成孕x小姐
天水狗屋一單
比黑警因姦成孕要偷渡台灣落仔個女仔
新屋嶺14歲女仔
香港傳媒連黑警開車撞人幾十人受傷都壓case,係靠台灣同大紀元幫手攪大,班香港粉人迫住跟

強姦線係kbs同美國政界幫手

係呢度傳唔係旨意香港傳媒有良心,而係好似上訪一樣係民間炒熱單野等外媒幫手

點解方同學單野比五毛狂分化, 因為香港人比本地傳媒出賣左,,中共知無台灣幫手死左十世
星島同商業賤台新聞部永遠係黑警亂打人唔提
示威者比人打完還手就暴徒打示威
比例子大家

當年民主黨議員叫雞而收山但普通人嫖最盡離婚

對掌權者係比較嚴苛, 掌權者要比清水更清
但吳志森經常引用對普通人個別案件的標準套落掌權者有組織罪行

呢條友講的野係大量出錯,點解淺藍會追就係堆錯誤資訊幫政府洗白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞