黑警再一次強姦婦女, 受害人已抵達台灣墮胎

947 回覆
1776 Like 51 Dislike
香港人始終無光洲事件中泡菜仔為救同胞連生命都捨棄的情操

所以點解狂攪工會但依然no action
講真做註冊護士死磨已經係香港人工最高批人
重中之重你老母呀!

真係點解而家啲人
口話反共
但蝗語出口成文!
反送中示威者秘密逃往台灣 陸委會:勿觸法
最新更新:2019/12/08 22:50

(中央社台北8日電)紐時報導,已有多達200名香港年輕示威者逃往台灣,且空路、海路並進。陸委會表示,支持香港人民爭取自由,但台灣是法治社會,政府絕對不鼓勵經由非合法途徑來台,呼籲相關人士切勿觸法。

根據紐約時報,自香港「反送中」抗議開始以來,已有多達200名年輕示威者逃來台灣。

報導指出,這條貫通港台的管道是由一群自發行動的支持者網路秘密建立,他們默默經營安全藏身處並策畫脫逃途徑。有富裕人士與援助團體慷慨解囊,支付機票費用;有志工協助運送抗議者往來機場;有漁民以每人1萬美元(新台幣30.5萬元)的價格販售渡海機會;還有牧師為護照遭沒收的被捕示威者安排逃亡管道。

大陸委員會晚間以書面回覆中央社表示,港澳居民若因政治因素向政府請求援助,「港澳條例」現行法規架構下已有處理機制,包括「港澳條例」第18條、施行細則第25條及「香港澳門居民進入台灣地區及居留定居許可辦法」(內政部主管法規)第16條第1項第11款等規定。政府會依據人道原則及相關法規來妥適處理相關個案。

陸委會強調,支持香港人民爭取自由、民主及人權,也關心香港的發展;但是台灣同時也是一個法治社會,政府絕對不鼓勵經由非合法途徑來台,也呼籲相關人士遵守台灣法律,切勿觸法。(編輯:陳家倫/邱國強)1081208

https://www.cna.com.tw/news/acn/201912080203.aspx
冇野證明到又有人睇住班黑警先一d都唔驚

除左外國幫手已經冇人幫到香港人
隔左咁耐千祈唔好忘記新屋嶺
呢個我不忍苛責

係中共玩普教中, 統戰媒體散播匪語的結果
有無得同台方報警,再墮胎留dna
講真 依家仲講緊咩更醫護係藍叫手足唔好去某某醫院就知唔撚係個個醫護係白衣天使啦

無同理心無良知甚至係無知唔知呢個社會發生緊咩事既人 點解仲可以拎住拯救生命既光環 但就只係當醫護係一份工
請直接聯絡黃春生牧師

單位名稱: 濟南教會
所屬中會: 七星中會
類型: 堂會
代碼: C02001
設立日期: 1896/11/22
升格日期:
牧者姓名: 黃春生牧師﹙傳道師代號:81477﹚
盧瑩僡牧師﹙傳道師代號:81843﹚
林吟洋牧師﹙傳道師代號:82225﹚
陳良智牧師﹙傳道師代號:82290﹚
地址: (10051) 台北市中山南路3號
電話: 02-23217391
傳真: 02-23412258

http://www.pct.org.tw/churchdata.aspx?strOrgNo=C02001
新屋嶺果堆一定唔止
push
反共

槍仇必報

612 721 811 831 929 101 112 113 1111 1112 1117 1118 新屋嶺 還眼 還命 被自殺 實彈 周同學 雞姦 強姦 輪姦 因姦成孕 圍攻大學 人踩人
agree
買埋你個墳都得
咁全世界男人都要羞恥
因為都有J
自稱, 先嬲. 但不予置評
好想各位呢件事要爆料就好似呢位牧師咁正正經經講
唔敢用自己個名押落去講係真嘅就唔好爆,成日戴頭盔講「你自己諗下,我有難處唔可以再講」嗰啲,外地人係完全跟唔到,淨係靠本地力量要幫都係難過登天。如果真係要保護受害者行先,唔care有無人幫到佢嘅,麻煩連少少都唔好講。
喂喂
你石頭爆出嚟架

你有無睇住你老豆屌你老母
有無睇住條精蟲由你老豆粒睪丸游到你老母個閪到受精喔
有無睇住你喺你老母閪門爬出嚟啊

咁點證明你唔係石頭爆出嚟啊

柒撚懞懞食甜筒
最重要係公開 出黎指證先係真正幫到受害者
agger
5毛狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞