黑警再一次強姦婦女, 受害人已抵達台灣墮胎

947 回覆
1776 Like 51 Dislike
Push
講真
我覺得要
你唔想做可以收皮
1.告你暴動
2.本身強姦件事都已經會令受害人冇辦法面對
更何況係輪姦?
罷工都做唔到,邊有人肯付出成本
計番呢個女仔可能係十至十一月出事

姐係因為醫護隱瞞新屋嶺輪姦,9月尾x小姐出事

其實因為香港專業人士扮傻,可能個個月個個星期有女仔出事

tko個女屍未來係黑警殺,可能係比黑警輪姦完受唔住自殺
計番呢個女仔可能係十至十一月出事

姐係因為醫護隱瞞新屋嶺輪姦,9月尾x小姐出事

其實因為香港專業人士扮傻,可能個個月個個星期有女仔出事

tko女屍未必係黑警殺,可能係比黑警輪姦完受唔住自殺
韓國有班人權組織成員嚟咗香港,應該比佢哋知道吓,帶返韓國施下壓,造成更多國際迴響⋯⋯
人同畜牲唔撚識分
你老母喺集中營做軍妓日日俾人屌到生你隻P牌小雜種出來 又唔撚供你讀書 腦又未開化 十足D傻鳩藍絲
對唔住🙇🏻‍♂️,借個位宣傳一下:

和你開工會:七人成團,重光勞工界,只剩唔夠四個月!
https://lih.kg/1775618
清數黑警是必然,絕不會放過黑警
係香港popo,又學埋成龍個套犯下咗全世界男人都會犯嘅錯
唔好逼個男仔出黎啦,除非佢自願,佢已經夠慘,二黎又無證據
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞