買左homepod既人講下感想

122 回覆
17 Like 14 Dislike
我想問如果電話同homepod 都係隔離, 叫siri 既話邊部會應我?因為諗住放係房, 兩樣都係擺係床頭
siri 蠢到
HomePod 會優先應
實際用落你會見到iPhone 同HomePod 嘅Siri 一齊反應,但iPhone 嗰個半秒就會熄返,HomePod 就繼續應機

https://support.apple.com/zh-hk/HT208472
如果你玩智能家居佢係唔錯 但音質既話大把牌子好過佢
唔該晒
fender monterey同homepod大家會點揀?兩者都差唔多價錢
二千幾蚊黎講
音質滿意.有樣有內涵
如果拎d 7,8千既KEF比較無意思
想請教下
我homepod個位置如果收wifi好得好差
搞到Airplay歌勁疾...
係咪冇得搞
Homepod connection 是否支援 Apple tv 1st gen>
Dont think so
咁要買埋新Apple tv 或AirPlay 2 電視先發揮到。
Btw. 邊間有信用卡優惠,平返一兩百蚊都好
HomePod 無應? 試吓大聲啲
員工半價
無錢買左bose revolve
跟住iPhone 應該會好快熄返
我用緊一隻好耐,本身電視smart tv 但冇airplay
唸緊買多隻homepod + apple tv 配對唔知會唔會好正
HomePod 集中討論 (1) - 10/10懲罰黃店
https://lih.kg/1643660

巴打一齊傾
最近聽Spotify駁左HomePod唔出聲咩料?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞