BioHazard 2 Remake (生客止步,熟客限定) 集中討論區 3

1001 回覆
16 Like 7 Dislike
地圖得返屋頂同驗屍房紅色 係咪代表執漏野
但搵刀斬佢又無反應 我懷疑其實所有屍到咁上下就會復活爬返起身 岩岩拎哂拉水制果個柄 同拎左sd 卡 之後出去唔知咩事 成堆屍 有d仲復活埋 兩下比人殺左
但係手槍正常係爆唔到頭 合理
就算拎左榴彈同機槍 都係一隻利卡都殺唔到 太快 又高攻
殺左咁多屍 都係爆過一次頭咁大把
淨係爆到馬克(一開波救你個黑人警察)
佢係大廳太阻住
有時手槍可以一槍就爆到頭 有時超過10槍都爆唔到
係 有條key
我卡到拎左粒寶石
同c4個石象
有條咩key 我應該執哂d重要野,因為依家除左驗屍房,其他都藍色
咁咪屍房囉
個條key執左了,應該係漏左d垃圾,唔理了,個個位好多狗
果然係速食新世代
解唔到謎就做伸手黨
MR.X 係咪打唔死 哂左好多彈
有小小心得同大家分享下 唔想劇透可以飛

玩左3個鍾 去到打G1,唔易打,比佢打中扣1格血,3下死,行得唔算慢,我黃血佢同我同步 (我玩普通)但係反應就慢左啲 我最後用左2x飛手槍子彈+10飛散左右 1次藥先打死

今集啲屍幾勁 唔建議同佢駁火 扭到就扭啦 扭唔到既 送幾飛比佢等佢失平衡再過佢就算 獵食者好危險 自己夠冷靜就慢步過佢啦 非必要都唔同佢開波 藥方面叫正常 彈就真係唔多 火藥我自己就留緊 到時睇下自己差咩再自己合
2代打唔死是常識吧
諗住慢慢行避Licker
聽到開門聲,仆街又係Mr.X
以前玩舊版,知道過左門就唔怕,依家好撚恐怖
隻暴君好煩 啲四腳爬爬又唔畀跑
前後夾攻三文治
由頭追到尾 到你死為止
粒寶石要合個寶箱 遲啲你會搵到
地下有間房有塊白板定牆身寫住,近拎shotgun房附近
psn買係咩版本 想玩非血腥版
一周目
無架啦佢會跟到你貼一貼,一見到走就得架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞