BioHazard 2 Remake (生客止步,熟客限定) 集中討論區 3

1001 回覆
16 Like 7 Dislike

睇黎大家都鐘意叫BIO,就用番BIO圖

注意: 呢個POST有大量痴線佬,又話要人同喪屍多P交配,又話除LEON條底褲

而家生客同熟客都有得買,不過熟客可以去CAPCOM總部玩同埋會得到REMARK版遊戲

PS4 , XBOX , PC (STEAM)
25/1/2019正式發售
港行係有血腥爆頭標腸版
唔想見到就自己搵日版D版
香港大致得兩種版本
(PS4為例)
普通膠盒版
Collector box (冇四條KEY,歐美版先有)

港行冇鐵盒版
要就搵歐美版

Remake版LEON真人Model

Claire真人Model

Ada Wong真人Model

Q:點分日版同美版?
A:基本上係香港買到港行係雙封面,美版血腥版內容,再唔係可以睇隻BLURAY區碼 (1:歐美, 2:日本, 3:港行)

Q:有冇中文字幕?
A:港行係有繁體中文字幕 同蝗語配音

Q:有冇表裏關之分?
A: 暫時睇上黎係有GE

Q:有咩隱藏野玩?
A:官方公佈左有豆腐模式,第四生還者,GHOST模式,仲有PS1起角版男女主角用
PS1起角版LEON GAMEPLAY
https://www.youtube.com/watch?v=5chixBvWMeg

第四生還者HUNK GAMEPLAY (嚴重劇透,心臟有毛病或孕婦請自己決定睇唔睇)
https://www.youtube.com/watch?v=ZS87H2FmsKg

成就獎杯列表
咁快推爆一個post
冇計
太多熟客有驚了
Claire真人
QUOTE埋張熟客圖會好D
有冇巴打幫手po
Ada Wong, 我屌
留名
利申:熟客

呢張超超超超正
繼續推下revelation 1 幾好玩架
有無得同朋友連線玩story mode ?謝謝
留名
aggger revelation 1 好玩
請問替換原版音樂個code係咪行版普通版都會有?
我見封面張貼紙淨係寫左有兩支槍同埋theme
有無巴打喺荃灣買到?
準備收工衝去買
留名
避左右
你當biohazard係dmc
有咩問題
冇玩過RE6?
打筋斗
SHERRY比人捉左換左病人袍果陣
成日碌黎碌去搏睇到個陰道位....
有底褲㗎

當住無先啦
奶佢D陰毛...
唔係得豪情版先有?
咩叫生客熟客
屌你個奶
好撚大細超
LEON真人得一張
CLAIRE有3,4張仲要張張都無著衫咁....
ADA就....
荃灣對上update係暫時hold起曬 冇得walkin買
係咁GA啦
有冇巴打可以幫手解答
熟客可以準備玩bio3 re
生客要周圍問bio 2 re原價幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞