[po 898] LA Lakers 小圈子討論區 101

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
dlo完季應該20 7 中

牙b唔收貨 中

要封西 中
17/18 b 有冇18ppg?
唔簽rondo 俾10分
現役 all time第二靚仔黑人
有無甲甲sunny vs av睇
簽埋rondo 今個preseason俾8分 下年仲有cap 簽唔到比十分

呢季DLo 同牙B唔爆發我紅毛泥封西啦 DLo 目標22+7 牙B 無18唔收貨

is that you?
中哂WOR
dlo完季應該20 7 中

牙b唔收貨 中

要封西 中

Keep住咁打dlo 22+7都得
你都話佢當初拎數據去反羅係柒就唔好跟佢拎數據黎話ball=marshall喇
黑人靚仔黎講
Kobe, Big Sean, 之後就到牙羅了
仲捉你唔到,反羅🐶
咁都有得屈
你拎唔拎到time of possession 出黎先
我都話成隊打法有分別
咩人放佢去咩位置囉
叫佢成場控住個波,根本就做唔到。
防守係好過
但當初唔係sell ball 助攻好咩?
點解落到連kendall marshall 都比唔上?
成隊人腳都有分別啦
佢到今日呢一刻為止,根本說服唔到人,佢係一個榜眼

點睇非洲版劉亦非
我吊過
做野先
文青眼鏡
得16歲
學友搞小朋友
對學友好失望
牙英我都吊過啦
其實marshell好差咩
傳統pg極限
但係ball係有marshell之上天資就係一個屈柒pg嘅身體+速度同可以殺死比賽嘅step back 3

同埋呀波終結好差咩??近幾場呀波終結技巧強左好多,你又無睇到?

一味話佢係marshell,但係呀波開始突破緊marshell之流
已經上到19,如果每場穩定20分,再加埋d爆發,expect佢21,2ppg左右
成班媒體呀波layup炒一下,就放大到on99咁
好多nba球員夠成日炒layup,唔通全撚部都基本功差
牙滿呢排食呢個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞