[po 898] LA Lakers 小圈子討論區 101

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
至少Lonzo 防守係好守Marshall 嘅
不過想知tier 1 新季保底all star 呢樣嘢會唔會一次過敗左喺2017NBA draft狀元同榜眼上面
因為你當時最主要係撐 JJ?
你係想 draft 曬全世界都唔 draft Lonzo
唔通是但一個 draft 得低過 Lonzo 嘅打得好,都要比 credit 你?
你覺得 Lonzo 今季打得幾差都好,點都好過你個 JJ 先啦
🤣
防守?籃版?快攻?
Lonzo 呢個數據係球隊進攻第四/五點拎返黎
Lebron 傷左呢十三場,Lonzo 13+7
最尾果場仲要打到一半傷左
加埋佢嘅防守
唔敢話一定做到 all star,但係肯定唔係 Kendall Marshall 先
講今季?

因為下季開始係人都知入硬
米燈拉
而家羅仔開始穩定燈唔死 最多柒一兩場
吊你又燈羅仔
無波打反而仲多人傾波
有機
因為 reserve 係教練投
通常都好鐘意簡到每隊 PO 隊都有至少一個代表
不過我睇 Lowe 篇文
似乎同 dlo 爭果兩個會係 Lowry & Bledsoe
佢地兩個果隊戰績仲好,排東一二
七成勝率有兩個代表都好合理
下 要同2個傻仔爭==
我兩個方向都有講wor ching
Sunny 仲覆唔覆?
定係今晚繼續?
廢事無啦啦又比人話 peak season
真心咩?
你講 JJ 多好多喎
甲甲就真係成日講 Fox 同 Monk
marshall 點都唔係進攻第123點?
佢當年拍住d隊友同依家班隊友
ball 上場時間都同marshall 差唔多姐

兩個同一年比,數據分別係咪真係好大呀?
MARSHALL都幾勁呀
其實講到尾我湖搞成咁係屎端bam左CP3黎,間接縮短暫左老大職業生涯同埋入左垃圾猴
公鹿有字母
龍有可愛
唔洗搵呢兩條傻仔入去啦^_^
其實真係可以考慮trade down no.2pick
bos 依家又對tatum有興趣
suns kings 對jj ball都有興趣
其實可能去到4/5都有jj fox 揀
呢2件廢閪
講得好
咁幾時加返 迷羅?
講真牙羅勁好多靚仔好多打波好睇好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞