[又一死狗公]所有女人都係雞

1001 回覆
7785 Like 275 Dislike
屌 我要黎撐樓主 唔可以俾狗公fd擾亂哂 樓主雖然唔靚仔 甚至係你地覺得係樣哀 但係樓主真人好風趣幽默 對朋友好好 係一個好有義氣嘅人黎 平時睇佢都好錫好愛隻臭雞 對臭雞會坦白 講真 一個咁愛自己女朋友嘅人先會做到咁早發現有唔對路 你唔愛 好似我地旁邊者咁 點睇得出會有唔對路呢 佢咁做雖然係小學雞左少少 我見到佢句5000讚我就知佢會俾你地屌 但係一個男人俾人做到咁 仲唔反抗就唔係男人黎
上面好多巴絲講到 唔撚係一定中出完先叫綠架 綠到咁樣先抽身咪仲on9 樓主咁早抽到身 頭都唔回就分到手咪已經好叻啦 再講啦 佢唔咁樣做 你地點會有花生食呢 佢做到呢步都預左兩敗俱傷架啦 所以唔該大家攻擊完樓主之後 都要認住對狗男女 唔撚係靚仔大哂 靚仔就有免死金牌 仲要明知女方有男朋友仲搞人地 係正仆街!!!
最後 雖然樓主唔知睇唔睇哂 但係身為你朋友 點可以唔幫你 我平時極少係連登留言 通常都係睇下 係寵物台睇貓架炸 真心見係你 我先留言撐你
唔好咁傷心啦 臭雞冇左咪算啦 唔好買車啦 養貓啦 貓貓會更好
條女個嘴好吹得 好易吹爆 口爆多次先比佢走啦
90%似王浩信
啱架啦,遲啲你女朋友俾隻厹媾左
你記得自己講過呢啲野
條狗公幾靚仔
好心你啦 我係你咁樣衰我就唔開呢個post啦
呢啲嘢私了咪算 你咁柒仲咁無品
第時點溝女呀 戇鳩
某程度上我同意你講
但你點知人地真不合?
唔係當事人又點知中間既關係
所有野都可以係樓主片面之詞
究竟係條女自己一直想散發姣
定狗公死纏爛打搶佢條女
得佢地自己知

唔係一句合則來不合則去就可以免去所有道德觀念
想點就點同禽獸有咩分別?

我係中立食花生 因為事實得佢地3個知
講咁撚多廢話
比你條女料出黎 比我地落手咪知有無能力囉
又唔比
定係你無阿 鍵盤撚
咁雞都有權辭職既
俾人帽只怪你自己廢

男人有事業 有錢 有物業
我驚閪呀?

你有本事 溝到我條女
而佢又肯俾你屌 我無問題

但你無能力就收皮啦
兒登第五屆吹水大會又開始啦!
我係咪要講多謝
講真 樓主成個李力持咁 又郁d都放上連登
外人睇感覺都不良好
利申:出軌正仆街
你條女一定成日俾人搞
你邊度見到我?
樓主出來了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞