[又一死狗公]所有女人都係雞

1001 回覆
7785 Like 275 Dislike
算好,比人屌完仲識同你講早晨
同意Ching 講既野
你咁做真好小朋友
活佛VIFA 睇到未丫?
呢度係連登,講野駛鬼諗真咩
帽左咪溝過第二條囉 條女又唔係話女神級 btw講樣樓主就真係輸左 但都唔代表要認同狗公既行為
成班連登仔真係
食花生睇樓主啲閃卡咪算 樓主已經慘 仲要踩尻樓主嗰樣 見到厹靚仔就忘記邊個先係仆街 一出樣即刻幫厹含

btw樓主上水未
LM
樓主咁做好醜呀
出去同狗公隻抽啦
放係到又比佢d fd咁出圖 好唔抵
其實個d道德撚係打手定真心
郁d又話哎呀條女係我架你地個個都唔準表白 一表白親就係死狗公
你唔抵得人地有勇氣表白而你呢條死毒撚幾經辛苦先講到果幾隻字出黎?

你地個個都當女人係雞 但當有人當佢地係公主既時候你地又眼紅

你唔知道你條女走既原因唔單單係因為條新仔好 其實仲係因為你on lun 9

就好似有新公司挖你跳槽咁 你舊公司人工高福利好 你都唔捨得走啦 你固步自封唔好好增值自己仲係度叫春 而加香港既男仔係咪都係咁撚弱雞?

人地俾個良心你你就當人係雞 番屋企打飛機啦
睇D回覆就知咩事 怪就怪樓主生得唔靚仔 唔好信連登仔D身高POST有身高就唔洗樣阿 今次成個教材出現左 就算你有身高 都係笑9你個樣架炸
我覺得唔差喎
樓主又肥又柒成隻sad frog咁
對面成個王浩信咁
上嚟傻鳩鳩呃5000正評仲要乜證據都冇
免費嘅,雞也不如
好心你啦
你情我願

條女覺得你悶呀
你條女呀,唔係你隻狗呀
唔好咁話sad frog
佢係柒版陳奐仁
我係你條女都揀個狗公啦
條狗公真係高過又靚仔過樓主既

不過你條女咁易比靚仔溝左都無用啦

btw 樓主低招,比我中出左先算啦
睇完頭幾頁既回覆,再睇依家個正皮數 連登仔果然係口裏說不
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞