人越大 睇異世界動畫就越覺尷尬

180 回覆
338 Like 19 Dislike
特別係好撚多數值 又有等級個d
男主勁到一個打晒
女人見到都出晒水 仆埋去
不嬲都係得中二病細蚊仔同毒撚先鍾意睇
滿足自己身為弱者同失敗者嘅ff慾望
以前就算好彩做到勇者
條數都冇依家d外掛咁勁
睇下勇者死了
Sad 拔 Ture .....
套套異世界都有迷宮
大腿
老老豆豆異世界題材
依家得騎乘之王入面個普京睇得入眼
套套千篇一律,出少啲呢類型啦
漫畫係娛樂,有咩咁尷尬?
呢套算幾高質
異世界可塑性係好高,睇下作者功力如何
你叫得做異世界,即係有個原本身處嘅世界
主角理應要運用原來世界嘅知識科技物品等等去解決困難
如果唔係洗乜叫異世界,直接作係魔法世界出世算啦
例如幼女戰記主角知道戰爭入面制空權係有極大優勢
你愈係將兩個世界嘅事物融合就愈精彩
最後一句RE0之流係垃圾中的垃圾
社畜返到屋企想放鬆睇下主角屈鳩人機開下後宮都唔得
美少女動物園
要睇邊種異世界,好明顯講緊手機俠
D女自己濕晒仆埋你,又扮豬食老虎
記錄的地平線,灰與幻想 偏寫實類 還可以
你覺得尷尬係因為你唔知套野係咩定位
咁烙印勇士呢
Overlord okar
異世界都分好多種
我睇過log horizon、ngnl、konosuba、騎士魔法之類
套套都有微妙嘅分別
異世界都好過以前既學園戰鬥喎
早幾年唔想用腦,睇咗好多異世界
要數噁心,就真係男主角扮撚晒嘢,show all完扮唔小心,周圍啲人當佢係神,啲女出撚晒水,呢種真係睇見都反胃
另外就係男主角精蟲上腦,九成篇章都係講仆嘢
只有呢兩種我係生理上接受唔到,完全唔明點解有人寫得出啲咁嘅嘢
復仇類我都覺得麻麻地,又係千篇一律⋯⋯
早幾年唔想用腦,睇咗好多異世界
要數噁心,就真係男主角扮撚晒嘢,show off完扮唔小心,周圍啲人當佢係神,啲女出撚晒水,呢種真係睇見都反胃
另外就係男主角精蟲上腦,九成篇章都係講仆嘢
只有呢兩種我係生理上接受唔到,完全唔明點解有人寫得出啲咁嘅嘢
復仇類我都覺得麻麻地,又係千篇一律⋯⋯
其實睇咩動畫都唔係好想比人知
尤其比D 唔睇動畫既人問你咩黎
盾之勇者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞