[支持撚帥試陣!] AC米蘭球迷討論區 107

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
唔賣, 隨時慘過哈利
講緊傾個時我地應該係上風姐, 不過都賣左了, 上場打國米都正選, 鄧肯SENSI同佢一齊出都幾正, 西瓜皮應該又賺一筆
本身傳fm撚帥想賣, 係Elliott唔比佢地賣, 之後友賽出佢就LOCA!Loca!loca!到完場
到Elliott完全接管之後, 到Loca自己要走, buy back都唔想落, 無計
留係我蘭跟撚帥一係無得出, 一係變廢, 出走最實際, 對佢自己都好
我覺得個條件傾得唔好姐, LOCA又唔係西瓜, 邊有資格大支野, 咁都唔撚企硬今年今日12M就放個後生仔
Milan announce Zapata has a right thigh injury that he suffered during the game against Genoa yesterday. There will be a check up in two weeks so he will be out for at least that amount of time.

沙膠
比甲美斯Grxxxxx岩岩大傷完都開你10m
大傷完
Piątek will be in Milan tonight. He will take his medical tomorrow [@TuttoMercatoWeb]
正選陣平均年齡唔過25歲
咪又係老人院
後生有鬼用, 全部三四線垃圾
都可以排到第四,球迷們請收貨
怕什麼 打完拿仔之後跌出歐戰區
要不是
神級撚帥
一線波叔
二線老馬
黑線藥膏
撚排到第四,一班垃圾
上半季差d贏
依家撚撚勁左所以一定贏
請支持米蘭明叔,支持撚撚,支持lm!
Piątek is currently doing an individual training at his home in Genoa. He is waiting for a call to head to Milano [Sky]

Piatek could arrive in Milano tonight and undergo his medical with Milan tomorrow, according to @MilanNewsit.

留名睇空炮
空炮咪用返西瓜
我地空炮=轟都空炮
撚帥實雪硬佢送返祖
波連尼>西瓜
無職業道德
不了
between準備開新post
李安真心勁架玩轉會

講真炒人呢樣野我估佢想落手
馬隊唔多想feel到
j都唔想j

諗唔到佢邊忽好過斜恩
.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞