[支持撚帥試陣!] AC米蘭球迷討論區 107

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
向前突破係幾勁 但唔知係咪對手級數問題有關
好似另外睇緊個Genk個科索沃仔 而家個新球探好似好鍾意去比甲掘金
我地有傳過佢咩
啱啱傳, 叫卡拿迪斯總理介紹下
斯洛文尼亞卡卡
名宿華特比沙
慢成咁點叫卡卡, 斯洛文尼亞雷哥斯達
It's become increasingly likely that the Piatek to Milan deal will be concluded without the inclusion of any of the Milan players in the deal [@MilanNews] 想送個D安答唔要, 安答要個D我地唔出
我蘭出名唔賣垃圾
安答唔識貨
登雕未牙
卡生呢?垃圾都唔算唔上?
Milan primavera right back Raoul Bellanova will join Bordeaux, but first Milan have agreed to renew his contract for another year in order to avoid losing him for free. Bordeaux will pay €1m + bonuses and Milan will receive 5-10% in a future sale of the player. [MilanNews]

馬會要半季走貨
但買新卡叔黎頂
真紅黑 有干地佢就真係難出頭, 希望第時打得起
成名作
就係同牙朗影既個張相
咁先似球探 搵d出名嘅洗咩請佢
駁唔到
米拉
Raoul Bellanova to Bordeaux is a done deal. Milan will receive €1m + bonuses. Milan will not only receive 10% from a future sale, but also have a buy-back option. The player will stay at Milan on loan until the summer before he joins the French team, according to @DiMarzio.

李安勁能到
有Buyback真係必要
真係買先講啦, 吹到咁行咪又係去意甲買貴野
LOCA仔呢
球員唔肯都冇計 d配套越正常 越有一粒老鼠屎壞左一煲粥嘅感覺
盧卡佢唔肯有咩計
見佢同古仔卡拿仔仲咁fd就知係依家管理層或者領隊既問題
同埋盧卡仔個定位又怪
依家睇球王片又經常長傳
咁咪幾好
留喺米蘭撚撚分分鐘咪又叫佢唔好長傳,無謂留喺度哂
唔肯咪唔賣囉,合同又未到期,冇回購都咁平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞