[Cousins勇士debut] NBA 2018-2019 regular season討論區 (60)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
咪係

贏又有得睇表演賽

豬波又笑得開心啲

2k又多隊玩
想睇多次登登 勝到宇宙勇,顧係有今生無來世
唔係介意表弟唔去猢咩? 雖然表弟一話去勇就即刻變地底泥
根據去年休季班猢o既FF, 今季猢o既陣容其實係PG, LBJ, COUSION, CP3, AD, 好可惜
打一兩場飛機咪又係睇五星爭fmvp大戰
二姑、老表、klay 、25、curry一齊性虐待東岸
其實jh kd wb curry 都應該去猢
東岸班垃圾
廢鳩D三分歸位就真係15湧加強版
The golden state warriors 4: End Game
火箭同籃網今季果兩場打完
Faried唔岩籃網體系 又係到期合同
籃網知道佢想去火箭咪裁左佢
俾佢去火箭打殘其他東岸對手
提高自己入季後賽既機會    

籃網又然
箭狗準備好聽日比湖炒廿分未
仲有可愛
等睇ball仔守死廢登
聽日真係ryo蛇心情複雜嘅一天
守到foul out 就有
我同意啊
被人交易果個打得好,先可以打到面
例如連 Presti 咁勁都可以因為 Harden trade 比人笑到依家
但係你睇返上面,佢係話唔關打得好唔好事
咁已經同你講緊嘅野有衝突

Magic 講果句肯定係過火/唔係無問題
你呢度見到我有反駁呢樣?
我淨係話無打面,因為交易左肯定好過無交易

同埋 dlo 打得好點解會係「班猢」嬲?
迷羅勢力一直都好強大
CP3?
新magic : Ball
新bird : IG
新MJ : Kuzma
新dream: Zxxc
潛力猛將 ; Hart
冠軍班底:拳王,rr9
垃圾癡冠廢老: FOJ

火箭輸少30當贏
仲有一向公認都係登登draw foul no call
肯定被人打到仆街都無雞
垃圾登只係識向前跳向後跳draw foul, 要守佢好輕鬆
dlo 單trade有乜good
純粹清份垃圾合同
同迎接朗佐鮑爾
Kuzma?
同埋以當時其他球隊對就咁 dlo 嘅報價
係唔足以清走 Mozgov 張約
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞