[Cousins勇士debut] NBA 2018-2019 regular season討論區 (60)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
之後都可以睇湧士表演賽
4000萬
生於東岸仲吹到對手有幾勁

望番td

遇過巔峰dirk
又撞活塞鐵統陣
又撞3、4 次nash MVP太陽
遇過oneal + kobe ok姐合
07 後kobe又開殺神模式
又撞3-4 年kd+ wb
仲有熱火巔峰三巨頭

td遇見平均隊伍場勝一定高過lbj
手感仔:有手感係大哂架
岩 搞一大輪比啲後輩爬頭 廢能到
之前班柒頭早d好似kd咁咪多幾冠囉
打生打死先得果3冠4冠 禾杜同你講我跳一跳槽唔洗十年即刻同你hardest road not3 not4 not5左啦
馬刺小球市遇撚左
屌你kd 條路更係輕鬆 直接加入已經齊陣既對手

Lbj 都係打唔贏綠軍 先組個三巨頭 都唔直接入撚左綠軍
LBJ on9 Jai
估唔到連你都會講呢啲垃圾 take
Magic 簽到 Lebron 已經唔存在俾人打啦
何況 dlo 係湖人果時的確係好唔成熟,做唔到 leader
Maglinka 未上台之前,班 coaching staff 已經係咁睇啦
送走佢唔係問題
但以 Magic 咁嘅地位
當時對一個二十歲嘅新人落啲咁嘅評語為乜
話 Dlo 係 Lakers 唔係 leader
佢有無諗過其實係自己班 coaching staff 唔識教

話 DLo 打佢面
唔係講佢操作
而係 personal DLo 點回應返 Magic 當日點講佢
或者咁講
如果佢今場/呢排唔係打得好,佢講呢句,你會唔會 quote 黎話佢打 Magic 面?
佢打得好唔好都好
見到呢啲 quote 同係 Nets 後訪問嘅表現
表現出黎嘅器度我已經覺得佢係打緊 Magic 面
Magic 為咗吹奏 Ball 而貶 DLo
成件事做多咗
隊內最佳球員,好黎好去唔得嘅
勇迷開心還開心,過埋今晚好潛陣,聽日就係猢既天下
av 你logic錯喎
咁緊係Dlo做得好先會咁講,先clap 到magic

如果dlo繼續柒落去,大家咪繼續笑落去,dlo都唔會出聲㗎,magic咪繼續”贏”緊依場嘴賤
就係dlo有轉變,先clap到magic

我唔認為magic trade dlo係錯
但事實magic對個廿歲𡃁仔咁講野唔過火

仲要以dlo嗰時實力地位係完全無還拖資格
你咁都覺得magic無問題?
OH SORRY
表弟打得幾好, DLO又拎40分
想像唔到班猢今日有幾撚嬲
有幾嬲

同州光榮
湧嘅冠就係潮嘅冠
咁都要強殺湖

我唔覺湖會介意多左個表弟

就算勇再多兩個all star,只要今年完約都應該無人會介意

大家根本勇all star>4以上就愈睇愈開心
聽日勝既就 準備總冠軍
輸既就屌人沾狗
乾坤逆轉五星隕落
五星輸波仲開心添
5星都輸真係笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞