NBA 2018-2019 regular season討論區 (59)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
暫時仲係練波球王
M.Johnson
4-20 咁上下左幾場又唔撚講
虎撲11月14日訊 據The Athletic專欄作家Marcus Thompson II撰文報導,他和多位在公牛更衣室的消息人士——包括管理層以及相關方進行了交談,以找出昨天在公牛更衣室具體發生了什麼,以及事情接下來的走向。

衝突是在今天公牛對陣金塊比賽的賽後發生的。Parker沖Markkanen吼,因為在整場Markkanen沒有把球給他。Parker指責Markkanen時沮喪地猛捶了一下椅子。

Markkanen因此也生氣了。當時對話的具體內容無法原樣描述,但可以知道的是,這起衝突是由Markkanen立馬回擊的一句話引起的:

“你**是在跟誰說話呢?”

根據多個訊息源透露,Markkanen然後繼續強調,這麼多年來他已經打成過很多次單打了。他提醒Parker,Parker來公牛之前公牛就在輸球了。所以,Markkanen無法容忍Parker像對待“季後賽球員”一樣對他說話。Markkanen指責Parker明明打算在賽季結束後離開還要把這個賽季的正選都放在他自己身上。Markkanen 把矛頭指向Parker處理自由球員身份的方式——給自己留下開放的選項,消費公牛。
結論 Parker is trash
11月14日
改好啲
虎撲1月18日訊 據The Athletic專欄作家Marcus Thompson II撰文報導,他和多位在公牛更衣室的消息人士——包括管理層以及相關方進行了交談,以找出昨天在公牛更衣室具體發生了什麼,以及事情接下來的走向。

衝突是在今天公牛對陣金塊比賽的賽後發生的。Parker沖Markkanen吼,因為在整場Markkanen沒有把球給他。Parker指責Markkanen時沮喪地猛捶了一下椅子。

Markkanen因此也生氣了。當時對話的具體內容無法原樣描述,但可以知道的是,這起衝突是由Markkanen立馬回擊的一句話引起的:

“你**是在跟誰說話呢?”

根據多個訊息源透露,Markkanen然後繼續強調,這麼多年來他已經打成過很多次單打了。他提醒Parker,Parker來公牛之前公牛就在輸球了。所以,Markkanen無法容忍Parker像對待“季後賽球員”一樣對他說話。Markkanen指責Parker明明打算在賽季結束後離開還要把這個賽季的正選都放在他自己身上。Markkanen 把矛頭指向Parker處理自由球員身份的方式——給自己留下開放的選項,消費公牛。[/quote]
大家包容下 我老死夫g 佢個人有d 戇鳩
有明顯不足嘅地方
但係已經算係唯一值得參考
睇你點定義 elite
一線但係唔係最 top 果堆
賤種av
唔係想抽你水
但係我真心唔覺占迷撐 Lonzo
Kuzma 同 Hart 就真係有
你首席迷占,邊個賤啲?
聽日Cousins出?
你地反kuz 嘅真係好唔公平
係人都知kuz 進攻手段好 但持球進攻麻麻
所以佢開始嘗試同練持球單打同分波
可以睇得出有明顯進步 而且進步好快
你地成日針對呢點去反
B仔都試左2年單打啦 佢第一年咁去試下都唔比
一開始當然會差d同撞牆 你地只會為撐B而盲反kuz
就算命中會差 佢正常為進步都應該單打
近排2場左右 4-20 第一場傷出第一場 就係咁屌 成季得果幾場打得差少少就反
屌原來我勇5星戰隊第一場sm 既就係潛艇
Jazz贏廿分,勇
B仔試左兩年單打?
我都想
1. WB 再一次3雙豬波...
2. 留名聽日湧5星陣比人打爆
最少剷左成年 作為3年生仲唔夠多時間? dlo 都因為kobe 唔夠時間練
但佢kobe後球員大把時間 當初自己選擇來回跑
我迷湖迷kobe 到而家kobe退左呢幾年覺得好嘅湖人球員就係kuz 睇唔過眼湖迷點解要盲反kuz
其實反馬黨一直出嚟抽一場,又縮一場㗎啦

鬼叫kuzma表現唔穩定
就講最近六場

卡啦卡啦咁3場1x,3場30+(29就咪撚捉我啦)
帶佢睇醫生啦
食屎食m飲尿
條友痴痴地
fake plastic everywhere
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞