邊到有正常既女僕cafe

76 回覆
2 Like 2 Dislike
日本把啦
日本最正常
去過moe全程無人理我

去過一次Moe 食食下野有個女僕用條雞毛黎撩我

去過一次moe 一次fuwafuwa
第一次去moe
我仲記得果陣坐低左
之後諗住挨住抖下
一挨就feel到淋淋地
一轉面望過去
原來頭先有個maid坐我椅背同另一枱玩緊
而我一挨,撞到果個係佢pat pat
仲係靚女黎,仲搵埋佢即影即有左兩張

呢舖真係fuwafuwa
覺得女僕cafe好撚毒又想見識下

我都係

好多呢類獨特文化野都想去見識下,gay吧都想去下

same

我都係

好多呢類獨特文化野都想去見識下,gay吧都想去下

same

心動不如行動
好懷念以前細間嘅Dreamin Akiba
好有屋企feel 啲女又唔會唔理你

執左喇?akiba都去過 d野食好垃圾

細同大都執左好耐,以前日日放學搭車出去食學生餐+溫書,真係痴撚線

利申:元朗搭出旺角,當時中學雞,著校服坐到9點幾先走,一星期3-4日

以前細間好好食 大間真係狗也不屌
好耐以前有間maiderland做得好好架
間唔中都會攪下執事cafe 幾好heart
但執左十世
儲多d錢去日本啦, 香港果d全部臭閪mk黎
Btw 三月兔有冇人去過,我覺得靚果個係果間做緊
全香港暫時得六間maid cafe 加三間主題cafe (其實同maid cafe一樣

1. A.T.
香港黎講知名度算第一,早排連日本最出名果個 hitome 都請到黎做一日活動加表演
但缺點係啲女僕經常只同熟客玩,生客九成放置play你,同埋野食要睇運氣

2. Moe
現存歷史最耐,背後有大財團,但地方細,mk妹極多,經常閪面,有得簡唔會去,放置play達八成

3. 三月兔
Moe 嘅姐妹店,經常亂收費,有傳過做嘅女僕有私下接客,比得起錢嘅可以去試下

4. Maid100%
場地大,有舞台,但女僕都係只限熟客,同埋會比佢地勁sale合照,你唔買唔洗止意有人理你

5. little maid
垃圾,maid唔似maid,唔係閪你面就係自己係到姣個老細,試過坐足半個鐘除左落單同你講兩句野之外就係睇住個老細同女僕係到吹水

6. Dreamy Home
上手係最女僕嘅女僕cafe
自從轉左手之後雖然無乜maid cafe feeling ,但每次去親都有女僕同我傾計玩遊戲,野食係真係由女僕煮比你

7. 糖工廠
環境舒服,野食出色(不過男人煮)
缺點係成日太多人
同埋收費都偏貴,不過都叫可以接受

8. Henshin
環境大不過好污糟
去過兩次都比人放置play
唯一優點係坐得耐唔會趕你走

9. 魔法學院
去過咁多間最好既一間
魔法使會好主動同你傾計
又有好多唔同嘅game, 連Sony VR都有
地方又夠大又舒服
囡囡全部都好得意可愛
但每次走都要講魔法就有啲煩膠
魔院上次問都冇問就加鳩我鐘
啲囡仲難食過啲野食
覺得去女僕cafe祚成件事好羞恥play
覺得去女僕cafe祚成件事好羞恥play

第一次去真係要好大勇氣
全香港暫時得六間maid cafe 加三間主題cafe (其實同maid cafe一樣

1. A.T.
香港黎講知名度算第一,早排連日本最出名果個 hitome 都請到黎做一日活動加表演
但缺點係啲女僕經常只同熟客玩,生客九成放置play你,同埋野食要睇運氣

2. Moe
現存歷史最耐,背後有大財團,但地方細,mk妹極多,經常閪面,有得簡唔會去,放置play達八成

3. 三月兔
Moe 嘅姐妹店,經常亂收費,有傳過做嘅女僕有私下接客,比得起錢嘅可以去試下

4. Maid100%
場地大,有舞台,但女僕都係只限熟客,同埋會比佢地勁sale合照,你唔買唔洗止意有人理你

垃圾,maid唔似maid,唔係閪你面就係自己係到姣個老細,試過坐足半個鐘除左落單同你講兩句野之外就係睇住個老細同女僕係到吹水

自從轉左手之後雖然無乜maid cafe feeling ,但每次去親都有女僕同我傾計玩遊戲,野食係真係由女僕煮比你

7. 糖工廠
缺點係成日太多人

8. Henshin
環境大不過好污糟

9. 魔法學院
去過咁多間最好既一間
魔法使會好主動同你傾計
地方又夠大又舒服
囡囡全部都好得意可愛

我反而覺得魔園勁放置play囉
次次上到去都係一班熟客同班maid自己玩
完全唔理其他客 零互動

1. A.T.

2. Moe

3. 三月兔

4. Maid100%

7. 糖工廠
缺點係成日太多人

8. Henshin
環境大不過好污糟

9. 魔法學院
去過咁多間最好既一間
魔法使會好主動同你傾計
地方又夠大又舒服
囡囡全部都好得意可愛

我反而覺得魔園勁放置play囉
次次上到去都係一班熟客同班maid自己玩
完全唔理其他客 零互動

我去左都大概5年幾cafe,未試過比人趕
三月兔有個maid我覺得好正,有cosplay,唔係fufu
G

1. A.T.

2. Moe

3. 三月兔

4. Maid100%

7. 糖工廠
缺點係成日太多人

8. Henshin
環境大不過好污糟

9. 魔法學院
去過咁多間最好既一間
魔法使會好主動同你傾計
地方又夠大又舒服
囡囡全部都好得意可愛

好詳細 thx絲打
上三月兔, d maid 高汁
日本
魔法學園
啲女女好熱情又唔mk
有無人想組隊去
利申一次都未去過 但又好想去玩下
有無人想組隊去
利申一次都未去過 但又好想去玩下

come on
想去多幾次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞