邊到有正常既女僕cafe

76 回覆
2 Like 2 Dislike
唔使好索既女僕 樣衰都冇所謂
最重要係唔會無視新客
d野食食得落口就ok 同埋唔要有貓既女僕cafe

我知一定好多人屌我有正常cafe唔去去女僕cafe
但有生之年真係好想去見識下

全部mk好女僕
傳統女僕生存唔到

全部mk好女僕
傳統女僕生存唔到

上網揾d女僕cafe 個個都話佢地淨係理熟客
再唔係就自己玩ps4唔理人

全部mk好女僕
傳統女僕生存唔到

有無咁嚴重
利申 未去過唔知

全部mk好女僕
傳統女僕生存唔到

有無咁嚴重
利申 未去過唔知

之後去過
我識一個女僕 所以佢有時間就過黎陪我
見個毒撚 上到黎 比左錢影相 之後除左叫野食同送餐
無一個女僕理過佢

有無咁嚴重
利申 未去過唔知

之前去過
我識一個女僕 所以佢有時間就過黎陪我
見個毒撚 上到黎 比左錢影相 之後除左叫野食同送餐
無一個女僕理過佢
正常?😂
正常?😂

最少唔會無視人=正常
日本個d 會唔會好好服務
女樸cafe本身都唔正常啦
a.t叫有啲招呼,但野食係極度垃圾
魔院野食普普通通啲人都叫會彩下你
henshin同上
little maid就完全冇招呼 唔建議去
暫時係去過呢幾間 遲下會再試埋其他
henshin同上

淨係去過at同moe
At有某幾個招呼唔錯
Moe就好似要熟客先無咁易被放置
當年去hikari都係影下相 玩下鏢
係有幾個靚女小小就有搵佢地傾計
(已經冇去任何cafe幾年,除左有次探人)

其實你想第一次去就傾計
第一:你性格唔好毒
第二:唔好太厹
第三:樣子正常

因為香港間間cafe既女都睇樣做人

試過去間cafe食野+探下個maid,當時有兩個毒撚不停r佢吹水...我特登食到最後先走,同個maid影完相之後同佢講:我係邊到接你放工好?佢話一陣放工whatsapp話我知...到佢放工就同佢去朗豪坊hea左陣之後去左維記過夜

利申:真事非ff(其實本身約定左佢去探佢之後過夜)

往事只能回味
henshin同上

淨係去過at同moe
At有某幾個招呼唔錯

但at啲野食真係世界級難食
上次同fd去個個都係食左一兩淡就冇食
moe下星期先試
henshin同上

淨係去過at同moe
At有某幾個招呼唔錯

moe下星期先試

其實我2間都去過幾次
Moe其實無咩招呼
henshin同上

thx bro

其實你想第一次去就傾計

試過去間cafe食野+探下個maid,當時有兩個毒撚不停r佢吹水...我特登食到最後先走,同個maid影完相之後同佢講:我係邊到接你放工好?佢話一陣放工whatsapp話我知...到佢放工就同佢去朗豪坊hea左陣之後去左維記過夜

往事只能回味

冇J巴打入去會唔會俾人無視
利申:樣衰
偽娘女僕café
偽娘女僕café

認真有?我ok喎

淨係去過at同moe
At有某幾個招呼唔錯

moe下星期先試

其實我2間都去過幾次
Moe其實無咩招呼

at啲野咁伏都去幾次

其實你想第一次去就傾計

往事只能回味

冇J巴打入去會唔會俾人無視
利申:樣衰

真係要睇去邊間

moe下星期先試

其實我2間都去過幾次
Moe其實無咩招呼

at啲野咁伏都去幾次

可能個廚唔同
我覺得野食ok
明顯好食過屋企d屎
平日屋企d野好難食

其實我2間都去過幾次
Moe其實無咩招呼

at啲野咁伏都去幾次

可能個廚唔同
我覺得野食ok
明顯好食過屋企d屎
平日屋企d野好難食

不過at個厠所都幾舊下

其實我2間都去過幾次
Moe其實無咩招呼

at啲野咁伏都去幾次

可能個廚唔同
我覺得野食ok
明顯好食過屋企d屎
平日屋企d野好難食

野食黎計魔院同henshin都叫ok
但魔院上次問都唔問就幫我加鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞