[永不相見]想搵網友傾計

71 回覆
2 Like 36 Dislike
見過好多樓主句類女仔。話咩同男仔好傾D,其實現實多數都係收兵或者派帽,享受比人追既感覺同人Flirt,亦即係好花心

可能係
不過開post原意係真係想搵人傾計 想搵一個同我諗法一樣嘅人 但so far未搵到

咁做乜唔用tg ?
一定見唔到 同搵唔到

只係冇用開

用tg la 比個群你玩
見過好多樓主句類女仔。話咩同男仔好傾D,其實現實多數都係收兵或者派帽,享受比人追既感覺同人Flirt,亦即係好花心

可能係
不過開post原意係真係想搵人傾計 想搵一個同我諗法一樣嘅人 但so far未搵到

咁做乜唔用tg ?
一定見唔到 同搵唔到

只係冇用開

用tg la 比個群你玩

咩群黎?
樓主開完post 唔覆人,正垃圾

我有逐個逐個覆
唔想同時對住咁多人 因為我會覆唔切 唔想hea覆人
到傾緊啲人冇野傾先再next

Sorry 你幾點pm架 如果你心急我可以同你傾陣先

我有逐個逐個覆
唔想同時對住咁多人 因為我會覆唔切 唔想hea覆人
到傾緊啲人冇野傾先再next

Sorry 你幾點pm架 如果你心急我可以同你傾陣先

有緣你覆到我咪傾囉
85-90...

我84
85-90...

我84

冇所謂啦
85-90...

我84

冇所謂啦

咁好???

但我通常都係會講啲無聊野多
85-90...

我84

冇所謂啦

咁好???

睇下岩唔岩傾
85-90...

我84

冇所謂啦

咁好???

睇下岩唔岩傾

pm咗
推多一下
其實真係純傾偈直頭hide埋個性別都得啦
男仔女仔咪又係咁樣傾
男仔女仔咪又係咁樣傾

我覺得唔一樣
除非刻意去講一d唔會透露到性別ge話題
男仔女仔咪又係咁樣傾

我覺得唔一樣

鄧你男朋友慘
男仔女仔咪又係咁樣傾

我覺得唔一樣

鄧你男朋友慘

我都覺
樓主仲未覆
樓主仲未覆

你究竟係邊個
可能我miss左
一係你留多次
樓主仲未覆

你究竟係邊個
可能我miss左
一係你留多次

留左
Pmed
女仔唔傾得?
女仔唔傾得?

可以
Pm我
咁點解淨係要巴打

由細到大我都係同異性好傾過同性
同性會覺得有隔膜 我都唔知點解
我又冇咩女仔興趣 唔化妝唔中意行街 唔中意食甜品 唔中意自拍 唔中意韓國文化 唔中意pandora

如果有絲打好似我咁樣 男仔頭 講野直 應該都會好好傾 有興趣都可以pm

same here

會化妝,不過係想同男朋友出去時扮靚d
平時就唔化,唔鍾意行街,鍾意打機、睇動漫
唔中意韓國文化 唔中意pandora+1,其實對名牌都冇咩興趣
咁點解淨係要巴打

由細到大我都係同異性好傾過同性
同性會覺得有隔膜 我都唔知點解
我又冇咩女仔興趣 唔化妝唔中意行街 唔中意食甜品 唔中意自拍 唔中意韓國文化 唔中意pandora

如果有絲打好似我咁樣 男仔頭 講野直 應該都會好好傾 有興趣都可以pm

same here

會化妝,不過係想同男朋友出去時扮靚d
平時就唔化,唔鍾意行街,鍾意打機、睇動漫
唔中意韓國文化 唔中意pandora+1,其實對名牌都冇咩興趣

我其實連男仔果D興趣都冇
其實我只係中意同人傾計
係傾計期間可以了解多D自己
不過我唔係好敢同同性傾計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞