[永不相見]想搵網友傾計

71 回覆
2 Like 36 Dislike
想搵巴打傾計 whatsapp
最好85-90年

之前都識過幾個呢類朋友 好好傾咩都會講
因為唔會見 唔知對方咩樣 冇任何避忌
後尾因為某啲原因愈黎愈少傾 之後就冇聯絡
依家想搵番呢類朋友

利申 絲 所以想搵巴
已經有男朋友 溝女勿擾
可能你地會話有男朋友仲識網友
但我真係只係想識朋友 唔信就算 請隨便負皮我

請PM: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc10xe9fnHa0ZW8zy95iS6LQbPt_AJCa7cWvfrXhtDjxUbaCg/viewform
唔相見就連wtsapp都唔需要,直接係到開吹水post就得
pmed

冇撚有錯

都得
不過whtsapp方便啲 又有notification
同埋一對一 私人啲

係度吹水就可以 傾計未必深入
咁點解淨係要巴打
咁點解淨係要巴打

由細到大我都係同異性好傾過同性
同性會覺得有隔膜 我都唔知點解
我又冇咩女仔興趣 唔化妝唔中意行街 唔中意食甜品 唔中意自拍 唔中意韓國文化 唔中意pandora

如果有絲打好似我咁樣 男仔頭 講野直 應該都會好好傾 有興趣都可以pm
樓主其實係gay 淨係想搵巴打傾 各位小心
pmed
各位pm過我嘅巴打
啲pm我睇晒啦 我應該有啲係加漏左
(已經分唔到邊啲加左 邊啲未加)
如果仲想搵人傾計 我又冇加你嘅話 麻煩pm名次
唔該晒
pmed
我明白你,我以前icq都成日同啲唔識既人傾計,有啲到今日都間中有幾句
不過而家有女朋友,再識新朋友實俾人屌到開花
Pmed
喺度傾就得
我明白你,我以前icq都成日同啲唔識既人傾計,有啲到今日都間中有幾句
不過而家有女朋友,再識新朋友實俾人屌到開花

睇你識人咩目的啦
我好清楚自己想要D咩
話唔見就唔會見 咁就點都唔會越軌

好懷念以前ICQ 可以亂ADD人
依家交友APP變晒厹食女/PTGF搵錢工具
希望識到D真心朋友
喺度傾就得

你想係度傾我都會覆
不過我自己唔係好中意係網上公開講私人野
推一推
見過好多樓主句類女仔。話咩同男仔好傾D,其實現實多數都係收兵或者派帽,享受比人追既感覺同人Flirt,亦即係好花心
見過好多樓主句類女仔。話咩同男仔好傾D,其實現實多數都係收兵或者派帽,享受比人追既感覺同人Flirt,亦即係好花心

呢類

可能係
不過開post原意係真係想搵人傾計 想搵一個同我諗法一樣嘅人 但so far未搵到
Pmed

可能係
不過開post原意係真係想搵人傾計 想搵一個同我諗法一樣嘅人 但so far未搵到

咁做乜唔用tg ?
一定見唔到 同搵唔到

可能係

咁做乜唔用tg ?
一定見唔到 同搵唔到

只係冇用開
pm左 等你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞