[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (11) 祝各位豬農入水

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
新警報系統又黎逼你做埋晒d平日唔做既事,對新手黎講應該超正,好多野都係順便做埋
對我黎講就見到都煩...做乜鬼野又要scan 25個敵人,做乜鬼要打POE賞金,明明都拎晒d野
對老手黎講做乜都晒時間嫁啦
無乜感覺
不過琴晚先同FD講緊
4xx既垃圾性歌 比隻新出既 土狼任屌打
尋晚既開發者#124
nyx豪華skin
野太刀
wisp行路動作個臀部shake得好正
木星corpus研究s系有新突破,有新既corpus s系敵人
夜靈平原,grineer抄左corpus既蜘蛛科技,有新既敵人會出現

p.s. wolf of saturn six活動持續10個禮拜,完成到60%夠你上30級,同埋後期會有更高機會遇逃犯
尋晚既開發者#124
nyx豪華skin
野太刀同肌肉女(最快下個主線出)
wisp行路動作個臀部shake得好正
木星corpus研究s系有新突破,有新既corpus s系敵人
夜靈平原,grineer抄左corpus既蜘蛛科技,有新既敵人會出現

p.s. wolf of saturn six活動持續10個禮拜,完成到60%夠你上30級,同埋後期會有更高機會遇逃犯

equniox prime冇消息
又有新夜靈打
屌我眼殘 以為講緊之前公布過個隻飛行系夜靈
果隻野係類似金星果邊d細蜘蛛黎
wolf of saturn出咗之後又多一個亂入怪
又出新武器parts
好麻煩
係囉 三個月啦喎!!!
隻GAME係咪又多BUG咗 入去打幾場幾乎場場都中BUG
你地提起NYX,我唔記得整咗隻NYX P未升

隻CS族 MIX仲得人驚過I族
審美崩壞腳上面都係腳
仲諗緊佢係咪可以用側空翻倒轉用上面對腳行路咁
好似家下啲試驗機械人
為咗克服失平衡唔識企起身嘅情況
上下都整到識企爬返起身
要邊張好
終於做晒今個禮拜nw

中紀s10開左6粒都未見過金
好耐冇玩啦
最近轉工有時間玩返
有咩屈機甲
我上次棄驚仲係毒媽岩岩改版個陣
都係嗰幾隻chroma / inaros / baruuk / mesa

好撚憎個新警報, 個個任務都麻撚煩, 要特登去刷
做乜撚野要去做中樞掃瞄, 平時做開獨行俠邊到搵FD打SORTIE
但係D獎勵又逼你升到30先拎到, 我都唔知自己捱唔捱到上30
Mesa爽呀
冷次 o炮 火槍係咪都仲係玩晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞