[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (11) 祝各位豬農入水

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
又要等夜晚 又要魚餌
手癢禁左幾多4合1 出左雙重彈頭同刀鋒彈舞

BTW個漁夫大唔大機會每日商品到會賣諾格魚腦
屌你老母DE點解依加ARCHWING部機同武器會計倉庫格數既
去wm收魚好過啦~m 個漁夫賣果d好貴
開哂齊booster 一次過釣哂仲好啦
終於出左frost p藍圖
Melee incremental upgrade phase #1: Attack-Is-Instant-Switching
-Tap quick melee, you melee attack yet remain in melee state (no more hold)
-Channeling moves off fire, because...
-Tap fire, you shoot gun, you're back to it
-Back and forth interplay joy with less "state"
-Grofit?

Channeling is unchanged. Only the input key has to move in this phase.
When you tap melee we will remember which weapon you had equip, you won't have to cycle.

淨係升聲望既話
釣幽暗鰩好過
幾時都釣到
魚餌又平

夜晚有時間打夜靈好過
表示一早已經係
即係連擊速度加快咗
我好似未見過
地球真係好難玩 乖乖地做礦工算啦 如果有雙倍係身更加好
frost p個藍圖賣唔賣得?佢好似賣俾賣咁
prime部件點會唔可以賣
唔該咁多位

Marquise Veridos
呢粒點解WM冇人收既
有伏定唔洗1P1粒?
我應該去交易頻收
拎金星把礦槍去夜靈平原既雙角山洞入面挖好過啦
你買雙倍資源去掘仲好,釣魚都有效
咁我去升聲望買左張bp先
距離上次更新係幾時 感覺上我已經login logout 左成個月
上年年尾
呢兩日有直播,等睇有咩新野新prime甲
無期望就無失望
有冇巴打一齊打競技場洗ENDO
搵隊去組隊頻吧 一係入氏族問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞