千奇唔好相信條仔破完處之後會對你好

121 回覆
1447 Like 118 Dislike
你係咩人咪搵返咩人
人地想留住個處既又死都要逼人比你屌果d人係想點先
毒撚先恐怖
成日唔抵得d mk有女屌搞到心理唔平衡
又睇埋d變態野好多好核突既性幻想
啱呀 而且毒撚都唔一定會對你好
好多毒撚野心好撚大
唔好再衰比D爛仔到仲有得返轉頭既
最重要係唔好再有人比賤男呃到
千奇唔好相信對條女好,佢就會對你好
巴 無知一問
黎m果陣做係咪會好傷身?
當年破完初戀處覺得好兩小無猜
想埋佢單,覺得自己有責任
點睇
我次次去日本都會買d寫真同av碟
我老母問我做咩買完又收起佢
我話收俾第時個仔出世送俾佢
呢排咁多破處post 之前就月經 依加就日經
其實呢d道德上既觀念真係天生

天生有果種堅持,就算聽咩說話都會守身,意志容易動搖既人就算叫佢吸毒都會去嫁啦!

所以跟本係唔同價值觀既人係無得嗌
唔一定喎。

利申: 同現任老婆拍拖時互相一齊第一次。我係佢第一及唯一男友。而家結左婚十八年。
其實大家都有份爽
點解講到永遠都係女人蝕底?
識個frd同條仔三年都冇扑過野,因為條仔好廢,淨係炒散過日晨,個frd冇信心同佢行落去但又唔捨得分手。

不過後來條仔日日呻,所以三年左右終於破咗處,破完一個月左右條仔就提出分手,話性格唔啱已經忍佢好耐
咁有冇了解過對方為人 同對方以及對方家人相處既時候夾唔夾呀
呢啲都冇做既話 一味話愛 其實唔夠
愛唔止係講feeling 仲有其他因素都會影響愛 包括相處攰唔攰 開心與否 同埋價值觀相近 etc 要有足夠時間了解清楚 先稱得上係咪真係愛
當然 中學生太年輕 未有條件or時間做呢啲 所以唔建議做婚前行為
總係有d盲婆鍾意母愛爆發
一味對個賤男好咩都睇唔到
得條仔舒服咩講到
咁呢啲就幫唔到了
她們唔知世界好大 唔一定要限死眼前呢個賤人
痛到仆街 冇乜水 得m
黎m果d血係子宮內膜脫落噴埋d血
正常插唔到入子宮就應該唔會話傷唔傷既
污唔污糟呢
你搞到條女舒舒服服冇咁多港女唔想扑野啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞