千奇唔好相信條仔破完處之後會對你好

118 回覆
1447 Like 118 Dislike
因為破完處之後你就唔係處女冇左破處果個價值,我見過太多呢D男人
其實佢地溝女只係想扑野,唔一定係同你
當你扑得第一次佢就會要求愈黎愈多次,拍拖既時間就愈黎愈少
出街傾計HEA住,成日問屋企幾時冇人,慢慢既交流淨係得返扑野同扑野
大時大節先勉為其難扮好仔送禮物食大餐比你打下卡同班姐妹威下
你唔係覺得佢地同你扑完野,之後就會忽然變成上進好仔下話?
到時咪成隻狗咁禽上你到搵你砌,un完就轉身禁電話訓教囉~
仲要一日搞完第日又想再搞過,黎M都想禽住上
到時候砌厭左咪又係想搵SP溝第條女,你以為佢真係咁愛你一個咩
特別係精蟲上腦成日睇AV果班男人,自己賓周細又冇體力,前戲又唔識又唔識講dirty talk
以為睇AV咁撩下就滿足到女人自己爽完就算,又學埋D變態野成日想人做D唔知乜
搞完都冇feel仲想怪人性冷感,扑完都得佢滿足到
倒不如搵個心理同觀念正常唔會日日精神分裂既男仔好過啦
返咗工咪冇人囉~放工就有 點解要問?~
唔扑都扑左 你仲想我點啫
最後果段好精警
條女發姣姐
fun boy not good,good boy not fun

你搭錯車會唔會諗唔搭都搭左
唔返屋企是但訓街算

唔返屋企是但訓街算

通常啲女都係糊里糊塗畀人上咗
扑野又唔係正係條仔爽
大家舒服過仲想點?
好型 想俾樓主破處
好型 想俾樓主破處

我係絲打
幾時都話生仔好!
見到個仔扑嘢 會倍感安慰 有時又可以同個仔交流吓性經 促進父子關係
再衰啲mi埋裝個仔un條女 自己打埋飛機
但一諗到辛辛苦苦養大自己個女 竟然俾個mk仔un下un下
個衰女出晒水嘅高潮樣再幫個mk仔含jj
然後俾個mk仔啲精濺濕寶貝女個身體
此時此刻簡直有辱父母!令祖宗蒙辱!簡直係不能寬恕嘅罪孽!
事後個mk仔仲要一臉滿足望住作為世伯嘅你講「你好啊uncle!」
好似隱喻咁同你講 你辛辛苦苦同李家誠打工用咗十幾年含莘如苦養大個女
呢家你個寶貝女咪又係俾我哋呢班mk仔推下推下un下un下
好型 想俾樓主破處

想比靚女濛絲幫我破青

唔返屋企是但訓街算

上完唔代表自己要做雞做公廁啵
唔返屋企是但訓街算

上完唔代表自己要做雞做公廁啵

墮落紅塵
exact7ly , 自己都係男人

一定好明白班 仆街臭鳩根本好多都好撚虛偽, 扮情深 但其實只係呃蝦條

做女仔既真係要花啲時間認識你身邊既男士, 先好同佢地開始關係

一定好明白班 仆街臭鳩根本好多都好撚虛偽, 扮情深 但其實只係呃蝦條

做女仔既真係要花啲時間認識你身邊既男士, 先好同佢地開始關係

好型 想俾樓主破處

我係絲打

無人叫你拍拖 死港女

太多狗公搞到d女唔愁冇仔要
慢慢搞到冇人會培養感情
所有野都好表面
我個處係比對方既處 慶幸

same 做完之後大家更加愛大家

same 做完之後大家更加愛大家

過到人世就係
散左就冇下個會咁
好型 想俾樓主破處

我係絲打

你係臭雞
好型 想俾樓主破處

我係絲打

你係臭雞

過街老鼠死開啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞