[metoo]港足女將疑似被metoo

1001 回覆
31 Like 519 Dislike

其實陳小姐唔差 (除咗大脾粗過條腰之外...)
事主係咪妒忌佢
算靚啦呀嘛
on撚鳩
你做狗都要識揀主人先得架
跟埋啲on9做主人
你主人要metoo人唔撚係問題
要metoo就攞證據去差館報警
咪撚係到上ig想攞光環想人地讚佢勇敢
但係又承受唔到有人笑有人講
之前欄后事件都話晒比大家知唔撚係講句metoo就全世界可以得到全世界同情
依家講完出嚟比人笑 唔撚服氣就連啲唔關metoo事既嘢都講
陳年舊私怨又攞出嚟 tag埋啲唔撚關metoo事嘅人出嚟
你做佢朋友都唔叫佢唔好咁做仲要幫佢走出嚟吠
屌咁都去到美國讀書?你play 9 me ar?
呢個女人都幾惡-.-
邊個呀
拉到個洗手盤變哂型
唔加密又唔係幾好
正過條豬西好多倍
佢比人強姦定非禮??
小心比人告
你做咩係咁搵人啲野出黎 又搵ig又搵相
先唔講件事 你讀唔讀我個comment唔緊要 打哂粗口咁都睇得出你個人嘅水平 事主有幾on9我唔洗你解釋比我聽我都睇得出
第一 我係比人tag裏面啲人嘅朋友 只係認識事主 你又屈9我係護主犬咁做乜? 呢啲咪你地以偏概全嘅風氣囉
第二 成個comment個重點都係叫你地班人討論翻個post一開始想討論嘅野 你班仆街起哂人底咁有無諗過事主可能本身metoo件事想keep翻係朋友圈入面 點知同佢有仇嘅人就拎上唻炒作 cap圖嘅 cap啲又唔cap啲 咁呢啲唔係叫討論係抹黑
第三 原本成件事係人地 #me too 就係你地班人搧風點火搞到事主以為係post裏面嘅人開post 你地有無諗過 咁樣影響嘅唔一定只有事主 post 裏面比人tag嘅都可能比你地影響到嫁?
最後 我唔係站係道德高地數你地連登仔女 有時間我都廢時囇係到 只係我嘅朋友比你地拎左上唻做炒作 希望你地唔好再起post比事主tag嘅人嘅底
事主block左你未?
佢唔識我又點知我乜水
即係9 up啦
有埋ig facebook都9up
Goodest logic
我讀翻譯架
同我讀drama架有咩分別
其實個話題係佢俾人metoo,又何必去到人生攻擊呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞