[人間道]烙印戰士入面既格斯先係男人既典範 大劍第一人

207 回覆
169 Like 2 Dislike
作者其實已經劇透左一定係bad end結局,格斯打唔打得贏白鷹,最後都會失去一切。
家陣最多人估係格斯或者某個同伴啟動左蝕,係入面同白鷹打,但身邊既同伴死晒,得番格斯同果個人,最後格斯犧牲自己,等個同伴變做使徒。最多人估就積西嘉就係啟動蝕既人
動漫幾時會有第三季
佢著左甲火力全開打果條龍,都只能夠斬崩佢外層,同格里佛斯仲好有距離
好似話係個作者自己畫,所以超慢
果件係有狂神寄宿既甲,叫狂戰士甲太弱啦
係狂神甲
霸王加爾賽加克嘛
當年比4個天使做低左
格斯係祭品,格里佛斯已將佢進貢比蝕
又點會幫
由講到有精靈王時,就係成套野格斯唯一曙光
其實由判罪塔有其他同伴開始氣氛唔同左
呢套我由廿年前睇到而家,我可唔可以睇到結局,而且唔好爛尾
我係睇鷹愛格斯呢點先咁講
佢作賤自己都係唔想格斯鐘意第二個
想同病相憐 , 但格斯一有條女 , 同d好戰友咁深感情就要摧毀呢一切

講到尾鷹係港女
鷹愛自己,鷹之團有格斯先可以爬做白鳳騎士團,佢係要格斯幫佢攀上權力頂峰,格斯離開佢知鷹之團要再上唔易,所以搞王女一來係發洩,二來係想做駙馬,令自己多一樣實力去攀升,點知個國王變態
鷹從來只愛自己既夢想,一切都係工具
呢套野,一開始吸引係格斯一定唔係正義,甚至邪邪地,佢打怪係因為用使徒有仇,有個小妹妹以為佢係好人,點知佢係唔理別人死活
精彩既打鬥,都好吸引
到判罪塔時,故事變左,唔再咁黑暗
上網可以睇片,鬼佬做返佢把斬龍劍出黎
漫畫個鑄劍匠幫佢重鑄把劍時,講佢斬話太多使徒,把劍都有魔力,係斬魔劍
而家有同伴,要顧住其他人,所以冇咁痴線
同佢講句,大佬你唔好咁痴線啦
有生之年一定要見到格里菲斯死
幾時先可以送到嗰五隻閪之手+格里菲斯落地獄?
幾時先可以送到嗰隻閪之手+格里菲斯落地獄?
下世
格斯個粒卵有咩特別?剩係追動畫唔識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞